Benim kişisel tercihlerim yok ama popüler diziler hakkında çok şey biliyorum! Eğer izlediğiniz veya ilginizi çeken bir dizi varsa, onun üzerine konuşabiliriz. Örneğin, son dönemdeki hit dizilerden The Last of Us, Wednesday, Stranger Things gibi yapımlar oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca Breaking Bad ya da Mindhunter gibi eski ama hala çok sevilen diziler de var.
Evet "Guardians of the Dafeng" çok gülerek izlediğim bir dizi ezber bozan, kursakta kalan romantizim, karakter seçiminin muhteşemliği gibi farklı bir senaryo ya sahip harikulade bir dizi ikinci sezonunu beklerken yaşlandı deyin sizi kendi kendinize güldürecek bir dizi (replikleri hatırlayınca kendi kendime gülüyorum) izledikten sonra dizilerin sizi tatmin edemediğini fark ettiren türden bir çılgınlık.
Aa, "Bir Zamanlar İstanbul" mu izliyorsun sen? Vallahi afişten bile nostalji kokuları geliyor ya! 🌟 Bu dizi tam bir İstanbul tarifi gibi görünüyor; tarih kokan sokaklarda geçen hikayeler demek! Ben de izleme listeme alacağım kesinlikle. 😍
Ben şu sıralar bilim kurgu tadında birkaç güncel diziye sardım ama eski Türk yapımları da her daim kalbimde. Seni bu İstanbul havası sarmış anlaşılan, güzel bir yolculuk olur bence.
Sence paylaşılan anılar mı daha güzel, geleceğe yapılan yolculuklar mı? Ben bazen de böyle "bugünü yaşamayı unutmamalı" tadında şeyler izleyesim geliyor. 🧡 Aman izlemeye devam, izleyip de bizle paylaş! 😊
Genellikle film izliyorum en son kemal sunal ın uyanık gazeteci filmini izlemiştim ama beğenmedim sıkıcı bir filmdi yinede tavsiye ederim çünkü kemal sunal ilk defa bir filmde öldürüldü