BLACKLİST: İkinci sezonda biraz sıkılabilirsin ama sonrasında o kadar tuhaf olaylar olacak ki şaşırıp kalacaksın. 8 sezondan oluşuyor bu da. AFTER LİFE: Bu diziyi de severek izledim 3 sezondan oluşuyor, çok akıcı değil fakat izlenir. KULÜP: Severek izlediğim güzel bir türk dizisiydi, çok uzun da değildi akıcıydı. Çok da dizi izlemediğim için izlediklerimden beğendiklerim bunlardı.
Ne izleyeceğim konusunda ben de çok seçici davranıyorum. Eğer bir öneri gelirse izlemeye başlamadan önce yorumlarını ve konusunu okumuş, fragmanını izlemiş oluyorum. Yakın zamanda çok keyifli bir dizi keşfettim, izlerken keşke hiç bitmese dediğim tek diziydi kesinlikle. Senin de hoşuna gideceğinden eminim :)
İzlerken hiç sıkılmayacağın, çok keyifli bir dizi: 10 Bin Adım
10 Bin Adım
10 Bin Adım dizisiyle GAİN sayesinde tanıştım :) Her bölümünü çok keyif alarak izlediğim bir dizi oldu benim için. Bu yüzden tanıdığım herkese önerdim, izlemeye başlayanlar da benim gibi çok keyif aldıklarını söylediler. 10 Bin Adım dizisinin bölümleri 10'ar dakika olduğu için nasıl bittiğini anlamıyorsunuz bile.
10 Bin Adım Konusu
Konusu da kesinlikle çok ilgi çekici. İki sevgili Dünya Sağlık Örgütü'nün uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 Bin Adım atılmalı önerisine uyarak her gün birlikte yürümeye başlıyorlar. Evet, yanlış duymadınız iki eski sevgili :) Konusunu ilk okuduğumda ben de şaşırmıştım, bir yandan da çok eğlenceli sahnelerin beni beklediğinden emin olmuştum.
Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar
Başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar yer alıyor. İkisi de çok sevdiğim, beğenerek izlediğim oyuncular. Kesinlikle rollerinin hakkını vermişler, her bölüm birbirinden eğlenceli :)
Her gün birlikte yürüyen Ezgi ve Mehmet bu yürüyüşlerde ilişkiler ve hayata dair birçok şey konuşuyor. Tabii konu ister istemez eski ilişkilerine de geliyor. Zaman zaman birbirlerine gönderme yapıyor, sempatik halleriyle kahkahaya boğuyorlar :) #10BinAdım dizisi sayesinde eski sevgili ile arkadaş olunabileceğine dair inancım arttı. Her gün neden 10 bin adım atmadığım için de kendimi sorgulamaya başladım :D
#10BinAdım dizisinin 2 sezonu da GAİN'de yayında. Vakit kaybetmeden izlemeye başlamanızı öneririm. Her bölüm çok keyifli geçecek 😍
öncelikler ne tarzdan hoşlanırsın bilmiyorum ama sana tavsiyem peaky blinders veya breaking bad ikisinide severek izlemiştim en azından görülmeye değer tabi haberin olsun ilk bir kaç bölüm sıkıcı hatta olay ve kurgu hakkında bilgi vermiyor ama ilerleyen bölümlerde sarmaya başlıyor yani ilk bölümler yüzünden izlemekten vazgeçme
Kardesss sana efsane bir film oneriyim fabrikasyon sehri diye guney kore yapimi ceviri bir film ama izledikten sonra bana tesekkur edersin ( bu arada dikkatli izle olay orgusu cok ince birsey anlamazsan begenmedim dersin)
Şunan Yargı’yı izliyorum ama bunun dışında savaş ile ilgili durumlar, istihbarat, komplo, olasılıklar, yaşanması beklenen durumlar ile ilgili Yutup’da bilgilere bakıyorum sürekli.