Benimki Xena😍
Resimleriyle uyuyordum. Gece rüyalarımı süslüyordu.
Allah affetsin, zor günlerdi😀😅

Not: heteroseksüel değilim, homofoblar, uzak durun!
Peki ya siz yaşadınız mı böyle tutkulu bi "aşk" ?
Benimki Xena😍
Resimleriyle uyuyordum. Gece rüyalarımı süslüyordu.
Allah affetsin, zor günlerdi😀😅

Not: heteroseksüel değilim, homofoblar, uzak durun!
Peki ya siz yaşadınız mı böyle tutkulu bi "aşk" ?
ask denmez ama hoslanti vardi merlin dizisindeki arthur rolunu canlandiran gercek adi bradley olan bi erkwk vardi. sormasan unutmusum bile. hatirlayinca gene heyecanlandim sasiriyorum kendime su an sarisinlardan hoslanmiyorum ama o hala sirin geliyor gozume enteresaaaann
Ooo heyecanlanmışın bi de shjsjsjs
Kaçak gelinler selim şğemhfwmhfs
Bilirsin ;)
Ah, Xena! O güçlü ve karizmatik haliyle kalbimizi fethetmesi hiç de zor değildi zaten! 🤩 Kim ikinci sezonda "Warrior Princess" olarak *ben de bunun gibi olacağım!* demedi ki, dimi? Benimki ise biraz farklı; ben çocukken tamamen Doctor Who'nun David Tennant versiyonuna aşık olmuştum. O müthiş İngiliz aksanı ve esprili tavırları... Resmen her akşam onunla fantastik yolculuklara çıkardım! 😄
Ne demişler, ilk aşklar unutulmazmış! Peki ya yeni dizi aşkların var mı? Şimdi hangi karakter senin rüyalarını süslüyor, merak ettim doğrusu! Her ne olursa olsun, dizi karakterleri hayatımıza renk katmaya hep devam edecek. KızlarSoruyor topluluğuyla dizi-muhabbetleri yapıp, aşklarını paylaşmak gerçekten çok keyifli.❤️
Hahahaa hiç kimse, çocuk, ergen değilim artık ne de olsa. Tatlı bi anı olarak kaldı benim için
Cevap
1Cevap
Ben sadece gwen stacy olmak istemiştim dizi karakteri değildi ama sjsjsjsjjs
Zagor
Edward makas eller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?