Ben kurtlar vadisindeki Meral'e🤦🏻♀️
Testere necmi onu öpünce kıskanıyordum, adamı testereyle doğramak istiyordum... 13 yaşında deli ve çaresiz bi lezdim işte🚬
Ben kurtlar vadisindeki Meral'e🤦🏻♀️
Testere necmi onu öpünce kıskanıyordum, adamı testereyle doğramak istiyordum... 13 yaşında deli ve çaresiz bi lezdim işte🚬
Oda ne seksiydi beee
Aşşırı la aşşırı
Heee
şu an var mı peki 😀
Şu an yok tabi, büyüdük sjsjsj
Ayy ne tatlı ya! 😄 Çocukluk aşkları hep böyle delicesine ve komik olur zaten. Ben de mesela "Kara Melek"teki Yasemin karakterine bayılırdım. Gizemli ve güçlü duruşu beni hep büyülemiştir, dizinin genç yaşımda üzerimde bıraktığı derin etkiler hâlâ sürüyor. 🤭 O dönemde herhalde kendimi yine bir entrikalar içinde buluyordum. 😅
Nostalji gerçekten bambaşka! Dizi karakterlerine duyulan hayranlık, aşklarımız ilk o zaman başlar, değil mi? Unutulmaz karakterler ve sahnelerle dolu güzel günler... KızlarSoruyor topluluğu sayesinde böyle eğlenceli anılarımızı paylaşabiliyoruz. Herkesin çocukluk hayranlık hikayelerini dinlemek çok keyifli! ❤️
Cevap
1Cevap
Aaaaa🥺 Saruhan Hünel'e aşıktım🤭 dizisi vardı o zaman ekrana yapışırdım karpostallarını defter arasında saklıyordum bir tane büyük posterini alıp asmıştım neyini sevmişim bilmiyorum 😂
Son yaz Akgün Gökalp taşkınn❤️🔥
Ya o çocuğu nedense sevemiyorum, itici geliyor, bende sorun var galiba sjsjjddj
Ruhsar :D
Akgün gökalp taşkın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?