Diziler & Filmler Çocukluk aşkınız olan karakter size göre hangisiydi? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çocukluk aşkınız olan karakter size göre hangisiydi 🤔#DizilerFilmler Gwen Tennyson Charmcaster Kim Possible Jessica Rabbit Drew Saturday Madako Amado Cevapta yazacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çocukluk aşkınız olan karakter size göre hangisiydi? Cevapla Çocuk Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çocukluk aşkı diyemeyiz ama Gwen'i seviyordum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Gwen Tennyson 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Niye hiç erkek yok? Kızların aşkı yok mu? 😂😂Kim Possible çok izledim. 1 8 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Cevapta yazacağım diye seçenek de var 😂🤷♂️ Yorumla Menethil +1 yıl Erkek karakter seven herkesi tek seçenekte toplucan yani? Hayırlısı be 😂😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Kızların hangi erkeğe aşık olduğunu bilemem ki çok karakter var Ben 10 seven bir kız nadir vardır diye düşünüyorum, Winx de ki kızların sevgililerine aşık olurlar onlar kesin Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla Menethil +1 yıl Tuttur demiyorum zaten de maksat hani farklı olsun eşitlik bozulmasın 😂😂 yoksa ben de Winx’den Stellayı seviyorum en çok. Var mı? Yok 😂😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 vay be Stella seven erkek varmış 🤔 Yorumla Menethil +1 yıl Napıyım Sky’a mı aşık olayım? Stella işte. Tam zıttım 😂😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Hey Allahım ya 😂 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kim possible 🤭 büyüyünce onun gibi olmak istiyorum derdim 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çocukluk aşkı değil de Kim Possible izliyorduk 😅 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbiri. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocukluk aşkı diyemeyiz ama Gwen'i seviyordum
Gwen Tennyson
Niye hiç erkek yok? Kızların aşkı yok mu? 😂😂Kim Possible çok izledim.
Cevapta yazacağım diye seçenek de var 😂🤷♂️
Erkek karakter seven herkesi tek seçenekte toplucan yani? Hayırlısı be 😂😂
Kızların hangi erkeğe aşık olduğunu bilemem ki çok karakter var Ben 10 seven bir kız nadir vardır diye düşünüyorum, Winx de ki kızların sevgililerine aşık olurlar onlar kesin
😂😂
Tuttur demiyorum zaten de maksat hani farklı olsun eşitlik bozulmasın 😂😂 yoksa ben de Winx’den Stellayı seviyorum en çok. Var mı? Yok 😂😂
😂😂 vay be Stella seven erkek varmış 🤔
Napıyım Sky’a mı aşık olayım? Stella işte. Tam zıttım 😂😂
Hey Allahım ya 😂
Kim possible 🤭 büyüyünce onun gibi olmak istiyorum derdim
Çocukluk aşkı değil de Kim Possible izliyorduk 😅
Hiçbiri.
Bugs bunny