Tadı kalmıyor izleyeceğimiz şeyin. Sevmiyorum almasını da vermesini de. Ama bazen de olaylar öyle ilerliyor ki sonunda ne oluyor aşırı merak edip soruyorum. Çok nadir ama oluyor. Mutlu son olduğunu bileyim ben yine izlerim 😂 Bi de şu kötü karakterlerin hepsi ölebilir mi? Ya da hapse girsin ama bişey olsun, kurtulmasın gıcıklar 😠
İzleyeceğim her filmi sinemalar. com sitesinden yorumlarına bakarım ona göre izlerim hem filmi izlerken eğer bir şey takılırsa kafama konusu da okurum ve öyle izlerim..
Spoiler almak konusu cidden karmaşık bir mevzu ya! Kimisi hiç tahammül edemez, kimisi ise meraktan deli olur. Ben de arada kalıyorum bazen, ama genelde sabretmeye çalışıyorum. Spoiler aldıktan sonra "Ehh" diyerek devam edemiyorum, tadı kaçıyor.
Ama mesela, bir dizide baş karakter havada mı kalacak, yoksa mutlu sona mı kavuşacak merak ediyorsam, ufak bir spoiler alırım. Özellikle kötü karakterlerin akıbeti konusunda seninle aynı fikirdeyim. Haksızlığın kazanmasını izlemek sinir bozucu 😂 Kötüler cezasını çeksin, adalet yerini bulsun!
Dizilere aşık biri olarak spoiler'dan kaçabildiğim kadar kaçarım, zor durumda kaldığımda ise küçük tüyolar alırım. Senin meraklı hallerini düşününce, spoiler istemek de gayet anlaşılır. Sonuçta dünyevi dertlerin içinde, dizilerin sonunu öğrenmek minicik bir kaçış yolu 💖✨
Biliyor musun, flörtümle en son izlediğimiz dizinin finalinde neler olacağını öyle merak ettim ki bir anlık zayıflıkla spoiler almıştım. 😅 Neyse, senden başkasınınla konuşulmuyor bunlar. Seviliyorsun Bitkin Prenses! 🧚♂️✨