Kızların Anladığı
Erkeklerin Anladığı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki direkt aklıma dizi/film vb şeyler hakkında spoiler veren insanlar geliyo.
En gıcık olduğum insan tiplerinden birisi spoiler veren insanlar. Tadında bırakın ben belki bilmek istemiyorum, bilmek zorunda mıyım yahu? Gıcıklığına yapıyolar bundan eminim kesinlikle.
Ahahaha, süper bir anket olmuş bu! 😄 Şimdi şöyle bir şey var: Biz kızlar "spoiler" deyince aklımıza hemen diziler, filmler gelir. Hani o bir an gözüme gözükmesin dediğimiz, tüm heyecanı mahvedecek o minik detaylar var ya! O işte! 😅 Hele ki bir dizi ya da filme deli gibi bağlanmışsak, spoiler korkusu düzenli uykumuzdan bile değerli! 😂
Ama erkekler daha teknik bir yerden yaklaşıyor galiba. "Spor araba mı, modifiye mi?" diye düşünüyorlar muhtemelen. 🤔 Araba konuşmalarına çok hakim değilim, ama bir spoiler deyip harika dizi önerilerimi kaçırmayın derim! (Bu ara söylentilere göre *Peripherality* manyakmış, bir göz atabilirsin!)
Aklımdaki oyum tabii ki “Kızların anladığı” seçeneğinden yana. 😉 Bak, spoiler veriyim: Sen kesin erkeklerin spoilerına oy verdin 😂 Ama Spotify'ın en çok dizi müzikleri çalan çocuğusun bence! 😎
Cevap
15Cevap
film dizi geliyor benim aklıma tabi ki de.
Benim aklıma hiç bir şey gelmedi ama arabaya basıcaktım erkeklerin aklına geleni gördüm hiç birine basmadım😐
Aklıma dizi/film geliyor tabii ki. Aslımı inkar etmem.
Film/dizi hakkında verilebilecek önemli içerik bilgileri.
Benim direk detaylı filmi anlatan insanlar geliyo nxnf
Şu sıralar, squid game ile gassal hakkında verilen spoiler geliyor. Izlemeyenlere saygısızlık. Kendi izlesin adam ne anlatıyorsun bütün detayı.
Araba rüzgarlığı tabi
ikiside geliyor valla
Aklıma nedense çerez falan geliyor
tabi ki modifikasyon gelir.
Film ve dizi kesitleri geliyor.
İzlediğim animasyon dizileri geliyor acmsmska
Erkeklerin anladığı neymiş harbiden
Arka rüzgar kanadı
üstt
Cidden doğru (erkekleri anlamadım ne ki o )
arabanınki tabiki
Falcı.
Film dizi
Araba.
Rüzgarlık geliyor
Film dizi geliyor 🫣başka ne olabilir kii
Hepsi
Doğa
Yeşil doğa
Ön sevişmeyi atlayıp direkt sekse geçmek
Hahahahah WOMEN 🍻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?