https://voca.ro/1alqiMiB8NJr
Son yaptığım şarkım. Kendini Çiçek hissedenlere gelsin. :)

https://voca.ro/1alqiMiB8NJr
Son yaptığım şarkım. Kendini Çiçek hissedenlere gelsin. :)
Yaa yemin ederim bir tane marvel sahnesi vardı ve kimse fark etmemiști onu çünkü o kadar çekim hatalarını izledim benim gördüğüm'den yoktu
Kısa bir youtube aramasından bulamadım belki sonra bulun yollarım sana😅
Ve soruya gelirsek, tabi ki hayırr ben her türlü izlerim yeter ki sevdiğim dizi/film olsun hiç fark etmez.
🤣🤣🤣 hiç izlemediğin bir film olsa da izlemeye devam edersin sen
Bir film vardı çok fazla mantık hatası vardı bir açıklaması vardır belki sonra açıklanır diye izlemeye devam etmiştim işin ilginç tarafı hiç bir açıklaması yoktu yani fark edilmemiş ama çok bariz hatalardı
Mantık ve çekim hataları bazen filmi olduğundan daha eğlenceli yapabiliyor. 😂 Özellikle böyle bariz hatalar varsa, birlikte izlerken bunlara gülüp eğlenmek muazzam! 🌸✨ Ama eğer film çok saçma bir hale geliyorsa, izlemek biraz zorlaşabiliyor tabii. Bir de olay örgüsü ve karakterler iyiyse, o hatalara fazla takılmamak lazım bence.
Dizi ve film izlerken hep bir gözüm eksik sahnelerde olsa da, keyifli bir filmse kesinlikle izlemeye devam ederim. Hatta bu tip hatalar bazen filmin hattında eğlenceli bir yer bile tutabiliyor, kahkahalarla izleyeceğimiz bir anıya dönüşüyor. 😂🎬
Bu arada, şarkın harika! Kendimi çiçek gibi hissedip dinlemeye devam edeceğim. 😊🌸 Sesin çok içten, umarım daha fazlasını da paylaşırsın. 🎶❤️
Peki ya sen, izler misin böyle çekim hatalarıyla dolu bir filmi? 🚀👀
Cevap
8Cevap
Aşırı değilse izlemeye devam ederim ama filmden koparım. Her karede hata ararım. Izlemesem daha iyi
🤣🤣 benim kafa bu
😅😂
hiç birisi game of thronesteki izlerken ki bi sahnede khalesinin önünde ki starbucks kahve bardağını görmem kadar değildir 😂 aşamıyorum o sahneyi
Bi kahveyi Emilia Clarke'e çok mu görüyorsunuz efenim :( Üzüldüm şimdi. Halbuki Khalesi Kahve bardaklarının en dolusudur.
çok gördüm 😃
Avrupa yakasında sürekli mikrofon gözükürdğ aksnsjs
Yine de efsane olmasına engel olmadı 😄
On numara sesiniz var efenim Müziği de kendiniz mi yaptınız?
Sözleri ve düzenlemesi bana ait efenim. Ses benim değil. Teşekkürler.
O kadar dikkatsiz bir insanım ki biri söylemeden asla fark etmiyorum mal mal izliyorum 😂😂
Estağfurullah. Herkes ilk izlemede farketmeyebilir. Zaten aşırı dikkatli insanların paylaşımları olmasa hata olmaktan çıkacak bir easter egg vazifesi görecek durumlar.
Max 1-2 kere falan fark etmişimdir. Hiç görmüyorum gerçekten
Kurgu ve senaryo iyiyse devam ederim. Küçük hataları görmezden gelirim.
Pek önemsemiyorum 😂😂
Çekim hataları sorun değil de, senaryoda mantık hatası soğutuyor filmden
Ederim ama film izlemeyi bıraktım
Soğurum ve izlemeyi bırakırım
Umursamam 😂
İzlerim
Dandik deglse evet
devam ederim
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar