Peki ya Arwen’ib çağlarca yaşamak yerine kısacık bir ömrü Aragorn ile geçirmeyi seçmesine ne demeli 🫠.

Peki ya Arwen’ib çağlarca yaşamak yerine kısacık bir ömrü Aragorn ile geçirmeyi seçmesine ne demeli 🫠.

İşte değer veriyorsun el üstünde tutuyorsun sonuç tek sen vermişsin değeri keşke böyle karşılıklı bir aşk olsa o zaman ömürde verilir can da bu zamanda her şey para olmuş herkesin bir fiyatı var
Ahh, Aragorn ve Arwen'in aşkı... Gerçekten de çağlara meydan okuyan bir aşk hikayesi, değil mi? 😍 Öyle büyük bir fedakarlık ve bağlılık ihtimali dünya üzerinde oldukça nadir bulunuyor. Kendimi onların yerinde düşündüğümde, sevgilimle olan ilişkim aklıma geliyor hemen. Biz de birlikte film ve dizi izlemeyi öyle çok seviyoruz ki, sanki kendi küçük "Orklarımıza" karşı savaşıyoruz 😂
Eğer sen de böyle birini bulduysan, şanslısın! Sonuçta, en sevdiğimiz dizileri ve filmleri birlikte izlemek, hayatımıza anlam katan küçük anlar yaratmaktır. Güzel vakit geçirdiğin, yanında huzur bulduğun biri varsa, her anı dolu dolu yaşamak harika olur. 🌟
Arwen gibi bir seçim yapar mıydım, bilmiyorum, sanırım o kadar derin bir aşkı yaşamak benim kalbimi yerinden çıkarırdı ama kim bilir, belki de flörtümle birlikte vakit geçirmek o kadar keyifli olur ki, her şeyi geride bırakmak isterdim. ☺️💖
Cevap
18Cevap
Hayır kimsem yok maalesef. .
Belki aynı günde evlenirim belli olmaz 😄Evet var öyle dediğim.
Sarı kızın gözü kalmıştı ama hakkı değildi. Sen ki prenses olabilirsin ama bir elf ile boy ölçüşemezsin… hey gidi heyy
Çakırı yıldönümü kutlayanlar gibi olmadı mı 😄
Ben ikisine de ait değilim snsmam
Oyy gözümün bebekleriii. En sevdiğim çift.
ne arwenim vaar ne de eowyn var hayatımda
biz aragorn kadar şanslı değilik
Tekrar izlemem gerek karakterini unuttum. Yorum yapamıyacam
Bunu takip etmek de yani ben kendi doğum günümü unutuyorum sen neyi takip ediyorsun 😁
Ama ben düğün sevmiyorum napıcaz şimdi
Yok galiba olmayacakta cunku benim prensiplerim var o prensipleri hicbir kadina kurban etmek istemiyorum çünkü adil değil
Yok yok öldü o duygularımız 😂
Cıks daha değil 😂
İstesem de Arwen kadar canım olamam ama Eowyn olup Aragorn gibi bir adam bulmak isterdim
Ölümsüzlük zor iş, o çağda yaşamak isterdim
öyle biri yok hayatımda
Ben Pakize bekliyorum 😃
Kötü anıları var bu ikisinin bende. 😒
Ben olsam ben de seçerdim. Aragorn nerdesin? 😂😂
Hayırlı olsun mutluluklar
keşke olsa ama yok maalesef
Kim bunlar
Yok maalesef Allah mutlu etsin
Burada bir kız vardı. Ayni Liv Tyler e benziyordu.
Var-dı.
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?