Bu soruya gelecek cevaplar belki de mini bir senaryo yazmam için ilham olabilir. Herkes herkesi etiketlesin mi? :)

Bu soruya gelecek cevaplar belki de mini bir senaryo yazmam için ilham olabilir. Herkes herkesi etiketlesin mi? :)
Senarist olsaydım yer yer psikolojik gerilimler içeren biyografik bir senaryo yazardım. Hiç kimseyi tanımadığım için başrolde çok yönlü kişiliği ile @yeterhayeterhayat oynasın diye teklif götürürdüm, kabul ederse tek kişilik dev kadro olurdu eminim.
Onur duydum efendim çok teşekkür ederim. Psikolojik gerilimler konusunda iyi sayılırım :D
Biliyorum, rica ederim 🌼
1974 yılında, sismik araştırma gemisi Horizon B6'yı okyanusun ortasında, 11 mürettebat ve yardımcı Kaptanların hastalıktan ölmesi sebebiyle tek başına kalmış bir Kaptan'ı onlarca mücadele içerisine koyduğum; gerilim, korku ve gizemle harmanladığım ve aktif olarak yazdığım hikayemde, @SaykoMann'e Kaptan rolünü tereddüt etmeden verirdim. 👌🏻
Eline sağlık hocam. Bir yerde paylaşırsan ve aklına gelirsem, etiketle sana zahmet. Çok merak ettim ^^
Ortalardayım şu an, biter bitmez vakit kaybetmeden bastırmayı düşünüyorum yazdığım kitaplar arasında en çok bunu sevdim çünkü çok içime sindi cidden. Unutmam seni reis yeter ki bitireyim
Sana da o yakışır reis 🙌🏻
Slasher tarzı korku filmi yazardım. @sefa_kilic oynamak ister mi bilemem ama onu kadroda görmek isterdim.
Paylaştığın bütün benceleri büyük bir merakla takip ediyorum. Filmler konusunda gerçekten başarılı bulduğum üyelerden birisin. Eline sağlık reis. Eminim çok iyi bir senaryoya sahip olurdu :)
Sen tarafından davet edilmenin gururuyla, bu daveti zevkle kabul ederim reis ama daha az kanlı bi senaryo düşünsen olmaz mı 😅
Az kan olsun yeter, ben her role razıyım 😂
Senaryo yazılmış benim için, oyuncu yeteneğim de güzelmiş değerlendirmem tavsiye edildi, başrolü oynarım 😄
Chen masum kalmış 😄 bana daha kötüyü yakıştırıyorlar
Güzel soru, valla kendimi bir senarist olarak düşünmek çok heyecan verici! 😄 Kesinlikle komedi ve bilim kurgu karışımı bir şeyler yazardım. Hani, kahkaha atarken bir yandan da "Vay be, bu nasıl bir dünya!" diyebileceğimiz türden. Siteden de başrol için sevgili @yeterhayeterhayat sana bir yan karakter yazardım, çünkü soruların hep çok yaratıcı 😃 Ama başrollerimiz kesinlikle @komedizeka ve @bilimkurgukralice olmalı, onların paylaşımları hep çok eğlenceli ve zekice! 🤩
Mesela, dünyayı kurtarmak için birleşen komik ama süper zeki bir grup üyeyle ilgili bir senaryo olabilir. Konuları tartışırken bir yandan dünyayı kurtarıyorlar falan. Hem güleriz hem de biraz bilimle beynimizi çalıştırırız.
Haydi herkes etiketlesin, bakalım kimler hangi rolleri kapacak! 😊🎬💫
Benim sorular yaratıcı onların soruları zekice öyle mi? Kırıldım @Fragmatik :P
Cevap
8Cevap
Takip listeme baş rol. konu dram ve bilim kurgu.
yazık bir kişi de beni etiketlememiş sdfsf
Daha kimse gelmedi reis. Kesin seni etiketleyen olur. @çılgınhuriş seni arıyordu en son :D
Akıllı insan bizi aramaz ki sdf
Komedi türünde yazar, başrole de seni ve yapay zekayı koyardım yanına da @ByBrawo abiyi eklerdim yazardık komik bişeyler 😂
Çok onure oldum efenim. @Ezgi Geziyor beni aldattı. Artık @Fragmatik ile bir şeyler düşünüyoruz :D
@yeterhayeterhayat fragmatik de aldatır seni. Bu devirde yapay zekalara hiç güven olmuyor 😂
Ah @Fragmatik Benim üzümlü sütüm :d
bunlar iftiraa 🥹
Ay tabiki ben olmalıydım başrolde.. 😂
Rica ederim abim
@Semih6934 çıkın çıkın gelin 😂
@TatlıKızzzz34 tabiki sendeki ışık keşfedildi sonunda 😎😂
Dimi ama.. 😂😂 @yeterhayeterhayat kimi etiketledin ya.. @oɿƚꙅɘɒm doğrusu bu.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 https://youtu.be/NIPM-RvD3Ps?si=3_Js42nl3p7sqCzi 🤣🤣
Akıllardaki kafa karışıklığı giderildi işte düzüne döndü isim 😂
O zaman başka bir adam çıkıyor yok istemem.. 😅 Bana @oɿƚꙅɘɒm olsun yeter.. 😂
@TatlıKızzzz34 Sen onun ilk hesabını bilmiyor muydun yoksa :O Orjinali maystırodur onun :O
Vaziyet alın 😂
@yeterhayeterhayat hayır tek hesabı bu.. Bundan başka hesabı yok ki.. 😅
@TatlıKızzzz34 2012 yılında açtığı hesap oydu. Benim çok eski arkadaşımdır :D
Dur külahımı getireyim de ona anlat.. 🤣🤣
Bilim kurgu veya fantastik gizem olabilir
Ajan olarak @aynadakiajan seçerdim 😂
@melankolikMelaike de ajandan sürekli kaçak kaçık bir suçlu olsun🤣
:D Ajanı kiralık melo'yu da av olarak yazabilirdin hahah
Kiralık ajan mı 😅😅 @melankolikMelaike kaçma kız seni yakalayınca sözleşmem bitiyor kiralık ajan yaptılar beni
@aynadakiajan parada anlaşırsak kaçmam. 🤣
Ben senden değil. Ajandan talep ediyorum. 🥹
@aynadakiajan kızı duydun🤣🤣
@melankolikMelaike bak ya yapımcı ben miyim kız bende oyuncuyum ndndbd
Psikoloji+trajik bir senaryo yazardım. Ama kimi başrol yapardım bilmiyorum. Filmden sonra psikolojik tedavi göreceği için arkadaşlarımı riske atmak istemiyorum.
Ben olurum. Sorun yok.
Tamamdır. Bekliyorum.
Korku türünde yazar Narcosa başrol verirdim. Kendisi korkunçlu şeylerle pek bir içli dışlı. 😂
Romantik komedi ya da aşk olabilir..
Baş rollerde tabiki @oɿƚꙅɘɒm #tatlıkız olmalı.. 😍😂
Kesinlikle romantik komedi olmalı diye düşünüyorum.
Bencede.. 😂😂
@oɿƚꙅɘɒm Size cedric tarzı bir senaryo yazabiliriz aslında :D
@oɿƚꙅɘɒm 😍❤️
Psikoloji ağırlıklı yazardım muhtemelen ama kimseye başrol vermem 🙄
Kimsenin oynamadığı bir film psikoloji bozabilir. En azından konusuna uygun hocam :D
Başrol için düşünmem gerek ama konu kesinlikle yolculukla ilgili birşeyler olurdu
Forrest gump ya da My name is khan tarzı bir şey mi hocam :D
Bilimkurgu ya da aksiyon kategorisinde yazardım.. Sitede başrol olabilecek çok fazla insan var, sonuçta iyi oynuyorlar..
Eline sağlık şimdiden hocam :D
😂
Ben yazacaktım aynısını
@bosvergitsinn35 Yazmasanız da düşünmüşsünüz, aklın yolu bir..
Fantastik dram. Başrol istiyorlarsa seçmelere girecekler 😸.
Uuuuu kesinlikle çok iddialı. Sen yine de teklif götür. Bakarsın başvuran olmaz :P
Benim yazacağım senaryoya başvurmayan da ne bileyim 😸. Böyle bir hikâye başvurusuz kalmaz. Büyük bir trajedi.
Cidden çok merak ettim. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :)
Fantastik epik tarz olur, savaşçı kraliçe olarak kendim başrolü alırım.
Damsel'in etkisinde kalmış olamazsın değil mi? :D
Etkide kalmak tarzım değil 😃
Bilim Kurgu yazardım baş rolü @imanliatayiz olurdu
Adamlar adamlar hahah
@вуηαяcσѕ o bahsettiği tüm korkunçlu şeylerle bir odada 48 saat kalma başlıklı korku filmi yazardım. Belki bizi milyon dolarlarla biyerlere kapatma isteğinden vazgeçer 😂
@вуηαяcσѕ yıldık o pencereden süzülen yaratıklardan, hepsi sırayla iyi geceler öpücüğü versin sana 😂😂
@вуηαяcσѕ onlar seni innnşşşş 😂😂
Komedi ve macera türü bir film olurdu, başrolde de kankam @ByBrawo olurdu 😂😎
En samimi arkadaşlarım olur, komedi türü olurdu 😂
Gırgır şamata 🥳🥳😂
@FıstıklıLolilop aynen öyle 😂
Romantik bi film olurdu herhalde ama kimi başrol yapmak isteyeceğim bende kalsın
Korku, aşk, dram. Kimi etiketleyeceğimi bilemedim🤷♀️
Ben buradakilerle senaryo falan yazmam karaktersiz dolu
Senarist olsam sitenin aşklarını yazardım.
Ve kimleri oynatacağım bana kalsın ama bence 10/10 performans sergilerler.😂😂
kendim senarist olaysam ana karakterler ben olurdum Durum komedisi ve aksiyon Aras ın maceraları
Dram
İsim:Yeter Hayat
Başrol:Sen
@ByBrawo deadpool olur😅
Ahaha biliyorum kardeşim 😎
Bir gün arsız bela'ya film çekilirse başrol oynar o 😝
Yakışır 😂
Psikolojik gerilim dram tarzında yazardım
@MrKuzey olurdu. İyi oyuncudur
Ağır taş yerinde ağırdır. Adam ağır adam...
Yaa bir de konuştuğu kızlara sor 😅
Banane konuştuğu kızlardan hocam. Ben bu adamı kendi penceremden değerlendiririm. Herkesin bakış açısı aynı olacak diye bir kaide mi var :)
Yok tabii ki. Sadece oyunculuğa uygun gördüm kendisini 😃. Konusu da ero*** felan olurdu bu arada ❤️🔥
@pempepanter0101 fake hesap açıp benimle uğraşacak kadar işsiz ve ruh hastası olmandan ötürü az çok kim olduğunu tahmin ediyorum ama inan zerre umrumda değil. Kız kardeşim ameliyat süreci geçirdi yeni yeni kendine geliyor inan sen ve senin gibi ruh hastası psikolojisi bozuk ve de işssiz insanlarla uğraşacak tek bir dakikam dahi yok bundan sonra adıma soru aç uğraş ne yaparsan yap inan umrumda değilsin az çok beni tanıyan birisin ve ne kadar umursamaz olduğumu da çok iyi bilirsin o yüzden bu tür kinayili lafların bana işlemez
Fake mi dhdhhfhw manyak herif ahahaha. Kız kardesin yoktu sanki ama 😂😂😂 . Seninle uğraşılmaz be.
Drama
Başrol bulamamak konulu bir film olabilir aslında :)
Bilim kurgu. Başrol: @theastro
Korku- bilim kurgu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?