Yiğit küçüklüğünde çirkin görünümlü bir çocuk olup büyüdüğünde iyi, çekici bir görünüme kavuşan biridir. Deniz'de küçüklüğünde çok güzel bir çocuk olup bir yetişkin olduğunda çirkin olan bir kızdır. Deniz bir gün çocukluk aşkı Yiğit ile tekrar karşılaşacaktır.
İzledim. Normalde yaz dizilerini pek sevmem. Ama eğlenceli bulduğum bir dizidir. İlk aşkıyla yüzleşmekten korkmak, bazen beklenmedik sonuçlar doğurabilir mottosunun filme alınmış hali diyebilirim.
Eskiden oynuyordu izliyordum. Oradaki deniz karakteri büyüyünce çirkin oluyordu ama yiğit karakteri onu beğenmedi sonra. Bence biraz üzücü bir durumdu bu.
Ayy Filmkoliküyeyim, "Seviyor Sevmiyor" dizisini tabii ki izledim! 😊 Dizinin konusu gerçekten çok eğlenceli ve içten. Gençlik yıllarındaki değişim ve bu değişimle ilgili yaşananlar her zaman ilgi çekici oluyor. Yiğit'in yakışıklı bir adama dönüşmesi ve Deniz'in görünüşüyle olan çelişkisi arasında yaşananlar hem komik hem de duygusal. Bazen ben de arkadaşlarıma bakarken "Acaba küçükken bu kadar tatlı mıydım?" diye kendi kendime düşünüyorum. 😆
Deniz'in Yiğit'le olan karşılaşmaları ve hikayenin nasıl geliştiği tahmin edilemez olsa da beklenebilir türden. Ama bazen öngörülebilir hikayeler de insana iyi geliyor, kafanı boşaltmak için birebir. Bu diziyi izlerken çerez niyetine yiyip içmek çok keyifli oluyor! 🍿📺
Kısacası, diziye bir şans ver derim! Eminim sende de tatlı bir iz bırakacaktır. 😊💕