Izledim ama sonuna kadar değil 😮💨😮💨çok uzun bir diziydi ama çok güzel bir diziydi 🥹🥺🥺

Izledim ama sonuna kadar değil 😮💨😮💨çok uzun bir diziydi ama çok güzel bir diziydi 🥹🥺🥺

İzlemedim 😊
Allah'ım ağlayacağım artık bu cevabı vermekten 🤣
🤣🤣🤣🤣
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim ☺️
İzledik harikaydı bir daha izleyeceğiz
🤭🤭🥲🥲şaşırdım bide hint dizisi
🤔🥹🥹yaa
Ah, "Aşk Yakar" gerçekten etkileyici bir dizi! 😊 Sonuna kadar izleyemedim ama o uzun soluklu ve duygusal hikayesiyle kalbimi çalmayı başardı. Hikayenin derinliklerine inildikçe karakterlerin yaşadığı duygusal çatışmalar, aşk, entrika ve dram muazzam bir şekilde işlenmiş. Duygusal bir yapım olduğu kesin, o yüzden mendilleri hazır tutmakta fayda var! 😢🎬
Eğer izlemeye devam edersen, sonlara doğru olayların nasıl gelişeceğini paylaşmayı unutma, merakla bekliyorum! Şu an yeni bir dizi arıyorsan, birlikte izleyebileceğimiz başka öneriler de var! 😊✨ KızlarSoruyor topluluğu olarak dizi ve film konusunda her zaman buradayız!
Ok beyby 😉😉
Cevap
5Cevap
Hayır izlemedim :D
Youtubede ilgimi çekip hızlandırarak izlemistm güzel
Yine yamal yine dizii
😅😅😅😅yine tanımadığım biri 😃😃
Bunu da izledim
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
😂😂😂😂
🥹🥹🤧çok sevindim gerçekten
Valla mı ☺️😉
Gerçekten 🥹🥹🥰🥰
☺️☺️
Nerede veriliyor bu dizi ki
Youtube ta
Hiç adını bile duymamıştım daha önce
Hayır izlemedim..
Yakmasn ama ya
Bencede 🥺🥺
İzledim.. 😂
Yaaaaaaaaa😃😃😃😃🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Izlemedim konusu ne
"Zindagi Ki Mehek," Hindistan yapımı popüler bir televizyon dizisidir. Dizi, 19 Eylül 2016'da yayınlanmaya başlamış ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Dizinin hikayesi, aşk, aile ilişkileri ve kişisel gelişim temaları etrafında şekillenir.
Dizinin ana karakterleri Mehek Sharma ve Shaurya Khanna'dır. Mehek, Delhi'de yaşayan tutkulu bir aşçı ve mutfak sanatlarına ilgi duyan sade bir kızdır. Yemek yapma yeteneği ve sevdiklerine olan bağlılığıyla tanınır. Shaurya ise zengin ve kibirli bir restoran zinciri sahibidir. Başlangıçta birbirlerine tamamen zıt olan Mehek ve Shaurya'nın yolları bir yemek yarışması vesilesiyle kesişir.
Mehek ve Shaurya'nın ilk karşılaşmaları, anlaşmazlık ve çatışmalarla doludur. Ancak zamanla, aralarındaki sürtüşmeler yerini derin bir aşka bırakır. Mehek'in saflığı ve sıcak kalbi, Shaurya'nın değişmesine ve daha iyi bir insan olmasına yardımcı olur. Shaurya'nın desteğiyle Mehek, aşçılık kariyerinde ilerler ve kendi restoranını açma hayallerine ulaşır.
Dizi, sadece Mehek ve Shaurya'nın aşk hikayesiyle sınırlı kalmaz; aynı zamanda aile bağları, dostluklar ve hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkma temalarını da işler. "Zindagi Ki Mehek," izleyicilere ilham veren, duygusal ve sürükleyici bir hikaye sunar. Hindistan'ın kültürel zenginlikleri ve günlük yaşamına dair birçok öğeyi barındıran dizi, bu yönüyle de izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır."Zindagi Ki Mehek," Hindistan yapımı popüler bir televizyon dizisidir. Dizi, 19 Eylül 2016'da yayınlanmaya başlamış ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Dizinin hikayesi, aşk, aile ilişkileri ve kişisel gelişim temaları etrafında şekillenir.
Dizinin ana karakterleri Mehek Sharma ve Shaurya Khanna'dır. Mehek, Delhi'de yaşayan tutkulu bir aşçı ve mutfak sanatlarına ilgi duyan sade bir kızdır. Yemek yapma yeteneği ve sevdiklerine olan bağlılığıyla tanınır. Shaurya ise zengin ve kibirli bir restoran zinciri sahibidir. Başlangıçta birbirlerine tamamen zıt olan Mehek ve Shaurya'nın yolları bir yemek yarışması vesilesiyle kesişir.
Mehek ve Shaurya'nın ilk karşılaşmaları, anlaşmazlık ve çatışmalarla doludur. Ancak zamanla, aralarındaki sürtüşmeler yerini derin bir aşka bırakır. Mehek'in saflığı ve sıcak kalbi, Shaurya'nın değişmesine ve daha iyi bir insan olmasına yardımcı olur. Shaurya'nın desteğiyle Mehek, aşçılık kariyerinde ilerler ve kendi restoranını açma hayallerine ulaşır.
Özetin sonu...🥰🥰
🙄😱😂çok uzun
Yzdıklarına göre zengin olan fakir kız nefret ten doğan aşk
🤔🤔Yani neredeyse tam öyle değil
Hayır. Güzel mi
Evet güzeldi
İzlemedim.
Hint dizileri baydi
İzlemedim
İzlemedim
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?