Diziler & Filmler Kendinize yakıştırdığınız rol hangisi? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Diyor musunuz ben bile daha iyi yaparım. Bu kişi hiç becerememiş. Benim doğal halim öyle dediğiniz bir rol? Bak bi prenses 😅 Güncellemeler1 yıl Gayet güzel oynamış bu arada şaka bir yana. Sevdiğim karakterlerden bitanesi 😊 Kendinize yakıştırdığınız rol hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben kendim olurum sadece.. baş rol 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Seri katil gibi roller tam benlik. Seve seve Jason Voorhess ya da Freddy Krueger gibi olabilirim 1 0 Yorumla
Eskiblablacı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hande ercelin tum rolleri😅kadin gercekten oyuncu degil 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyuncu olmaz benden 😃 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Filmlerde ilk ölen kimse o kesin benim haha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kendim olurum sadece.. baş rol
Seri katil gibi roller tam benlik. Seve seve Jason Voorhess ya da Freddy Krueger gibi olabilirim
Kurtlar vadisi pala 🙂
Hande ercelin tum rolleri😅kadin gercekten oyuncu degil
Oyuncu olmaz benden 😃
Sanırım yok
Filmlerde ilk ölen kimse o kesin benim haha
Deli rolü :D
Dylan Dog
Yok.
Basrol