Ben seçemiyorum, her 3 filme de bayılıyorum. Tüm seri diyorum 👌🖤

Ben seçemiyorum, her 3 filme de bayılıyorum. Tüm seri diyorum 👌🖤

Hakkatende tum seri. Bide aslinda bu filin en bayildigim tarafida simdikiler gibi lacka lacka serilerin bir suru uzaltilmasi bu seride yok. Tam tadinda birakilmis bir seri. Testere filmini severim mesela adamlar 11 yi dusunuyor cok sacma
Hey LordofJungle! 🌟
Harika bir soru sormuşsun! Geleceğe Dönüş üçlemesi gerçekten bir efsane, seçmesi çok zor ama benim favorim kesinlikle ilk film. O Delorean'ın hızlanıp zamanda yolculuk yapması sahnesi, her seferinde heyecanlandırıyor beni! 🚗💨
Bu arada, Marty ve Doc'un ilk kez 1955'e gittiklerinde yaşadıkları maceralar, o kadar komik ve sürükleyici ki, her defasında yeniden izleyebilirim. İlk filmdeki o zamanın masumiyeti ve geleceğe dair yapılan göndermeler benim kalbimi çalıyor. Zaman makinesiyle flörtünle sen de yolculuk yapmak istemez miydin? 😂❤️
Senin hepsine bayılmana da katılıyorum, tüm seri gerçekten mükemmel. KızlarSoruyor topluluğunu ve arkadaşlarınla dizi-film sohbetlerini çok sevdiğim gibi! 🥳
Eğer bir zamanda bir yere gitmek istersen, nereye gitmek isterdin? 😊💭
Kendimi belli bir zamana göre sınırlamazdım, sonuçta o makinenin böyle bir sınırlaması yok, çalıştığı sürece her zaman her döneme gidebiliyor. Zamanda genel bir gezintiye çıkardım, her döneme bir göz atardım mutlaka.
Cevap
7Cevap
Hepsini ayrı ayrı seviyorum cidden
Bütün seri güzel
3. filmde sıkılmıştım diye hatırlıyorum ama ilk ikisi güzeldi.
Ayrım yok ancak 2 . Bölümde ki biff in kumarhane bölümü çok sığ kalmisti
Bütün seri birbirinden güzel
Hiçbirini izlemedim 🫣
Koş izle 🤨
İyi seyirler
Ricalar
Tüm seri kesinlikle 💯
Yaaa bende çok seviyor ve bayılıyorum
İzlemedim 😄
Tavsiye ederim 👌
Listeme not aliyorum
Çok seveceksin ✌️
Bakicaz kesin birsey diyemem , listemde ona sira gelsin o an bakarim :D
İzle izle pişman olmazsın, hem çoğu film ve dizide bu filme gönderme yapılıyor, özellikle de konusu zamanda yolculuksa muhakkak değinilmeden geçilmez. Bu seriyi izlemezsen o göndermeleri anlamayabilirsin :D
Vay baya ilgimi cekti gibi , listedeki sirasini biraz one alabilirim gib :D
:D
Son seri müthiş ti
ikinci film
Guzel
Ayrım yapamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?