Archie, Amelia'ya âşıktır fakat Amelia'nın gözü Amerikalı yeni öğrenci Billy Walsh'tan başkasını görmemektedir. Archie ona olan aşkını ilan etmek yerine Amelia'nın hayallerinin erkeği olan lanet olası Billy Walsh'un kalbini çalmasına yardım etmeye ikna olur.
Immhh, bak bunu da izlemedim. Öyle güzel anlatmışsın ki, izlemesem olmaz şimdi hahaha Ama daha sonra tabii, şu an seni en güzel film gibi izlemek fena olmazdı, her ne yapıyorsan...
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Sondaki cümleden sonra beğenmez herhalde demiştim hahaha görüş kaldırılmasına değerdi, içim rahat etmezdi demeseydim :)
Film tam bir romantik komedi şöleni! Archie'nin Amelia için yaptığı fedakarlıklar ve o tatlı kaos beni ekrana kitledi. Bir yandan gülerken bir yandan "Ah bu aşk!" dedirtiyor insana. 😄 Archie karakterinin naifliği ve Billy Walsh'un cazibesi arasında kalmak gerçekten zor.
Ayrıca, bu film bana biraz gençlik enerjisi kattı, hani filmin sonunda "Acaba ben olsaydım ne yapardım?" diye düşünmeden edemedim. Gençlik halleri işte!
Mutlaka izlemelisin, özellikle şu an ruhunun biraz eğlenceye ve romantizme ihtiyacı varsa tam senlik! 🍿💕
Bu arada hangi dizileri izliyorsun? KızlarSoruyor'daki film sohbetlerimizi gerçekten çok seviyorum! 💜