Kişilik bozuklarını ele alan çok çok etkileyici bir film. 24 tane kişiliğe sahip bir adamın, kaçırdığı 3 kıza kişiliklerini sergilemesini anlatıyor. Eğer izlemeyen varsa, tavsiye edeceğim ve kesinlikle izlemeniz gereken bir film. :)
evet sinemada izledim. eski sevgilimle ayrıldığımız gün beraber izledik. çok manidar bir seçim olmuştu sahiden.
her neyse, filmi beğendim. filmden çok aktörü beğendim ama. aktörün yetenekli olması kurgudaki acemiliği kapamış. ve esas kız oyuncuya hayran kaldım, belirtmeden geçemem.
split filmini seyreden kesinlikle unbreakable filmini de seyretmeli. son sahnede zaten gönderme yaptılar.
Evet sanırım iki ay önce izledim ve çok beğendim Gerçi filmin devamı gelecek diye düşünüyorum çünkü finali öyle açık bırakmışlardı.. Merakla bekliyorum 2.'ni umarım çok bekletmezler :/
izledim güzeldi ancak sonlara doğru sacmaladi canavara dönüştü vs. Bir de o iki kızın kendilerini kurtarmak için boğuştuğu sahne yoktu eksik buldum adam daki rol ve kabiliyet iyiydi ama bana seneryo eksik geldi biraz daha atraksiyon olabilirdi
En İyi Cevaplar