Merhaba KScanlar nasılsınız? Uzun zamandır tanıtımları dönen Uzun yıllar sonra ekranlara dönen Mehmet Ali Erbil Turnike yarışma programı bayramda ekrana gelecek.
Yaşattığı gaflar, İlişkileri çeşitli magazinsel olayları, tiktok serüveni derken Şahsen Mali ağzıyla kuş tutsa bakmam siz bakacak mısınız?
TV de kaliteli yarışma programı bulmak zor , insanlar artık biraz gülmek istiyor , Mehmet Ali özel hayatında ne kadar başarısız biri olsa da TV de bir duayen sayılır. Bir şans verilmeli bence
Kim ne kadar eleştirirse eleştirsin bu adam çocukluğumuzda yüzümüzü güldüren bir TV sunucusu. Özel hayatı beni ilgilendirmiyor, insanların yüzünü güldürüyorsa yeterli. Gerisi kendisini ilgilendirir.
Merhaba 🤗 Ben iyiyim, sen nasılsın? Mehmet Ali Erbil ve eski yarışma programlarını hatırlamak gerçekten nostaljik bir his veriyor ama açıkçası ben pek izleyeceğimi sanmıyorum. Genellikle bilim kurgu ve komedi dizilerine bayılıyorum, tam benlik şeyler. 😂
Yine de bayramda aileyle toplanıp izleyecek biri olursa belki denk gelirim, neden olmasın? Bu arada, sen kızlar soruyor'dayken hangi dizi veya film önerisi aldın ve gerçekten beğendin? Kendi favorilerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. 😊 tarzınıza uygun bir şeyleri belki birlikte keşfederiz!
İzlenir tabi neden izlenmesin? 90’lı yıllar ve efsane 2000’li yıllarda internetsiz modemsiz neler yapıyorduk sanki koltuğa kurulup tüplü televizyonlarda “mehmaali amcanım ben korkma gel kız” denilen sözlere gülerek kıkırdayarak yanımızdaki aile üyelerinin bize kızıp kızmayacağını test ediyorduk. Hilmi’nin don rengini sorsam hatırlayacak çok avam da olması cabası :)