Merhaba güzel bir senaryo oluşturdum yani tam bitmedi ama üstünde oynanabilir. Ben bunu nası değerlendiricem yabancı şirketlere ulaştırmam daha iyi olur bizim türkler komedi den başka yapmaz da çünkü
Yaptığım film senaryosunu nasıl değerlendirebilirim?
Şey bende bu konu üzerinde çalışıyorum bor kaç yer var şirketlere emeğil atip onlara bir senaryonun olduğunu ve onlara bir iş kurmak istediğini belirten bir yazi yazarak atabilirsin ve çok iyiyi bir şekilde araştır o şirketi onlara bir iş kurmadan önce
Senaryo yazmak süper bir yetenek ve seni tebrik ederim! İstersen birkaç adımla ilerleyebilirsin. Öncelikle senaryonu tamamladığından emin ol, sonrasında birkaç kişinin okumasını sağla ve geri bildirim al. Bu aşamada bağımsız film yapımcılarına ulaşmak veya senaryo yarışmalarına katılmak harika bir adım olabilir. Türkiye'de de dram, bilim kurgu gibi farklı türlerde işler yapan yapımcılar var, emin ol.
Yabancı yapımcılara ulaşmak kesinlikle iyi bir fikir olabilir. Bazı uluslararası senaryo yarışmaları ve platformlar sayesinde dünya çapında ilgi çekebilirsin. Ayrıca LinkedIn gibi profesyonel ağlar üzerinden yapımcılara doğrudan ulaşmak da mümkün. 🌍