Selam millet,
3 serilik bir film yazdım ama yurt dışındaki çok iyi tanınan, ünlü olan bir yönetmenin / senaristin okuması için ne yapmalıyım ?
Film Psikolojik, aşk, aksiyon ve dram konulu olacak ve başrolde : link bu kişi olacak , yani planlarım büyük, o yüzden hakaret etseniz aldırmam ama bilen biri varsa bu konuları lütfen yardım edin
3 serilik bir film yazdım ama yurt dışındaki çok iyi tanınan, ünlü olan bir yönetmenin / senaristin okuması için ne yapmalıyım ?
Film Psikolojik, aşk, aksiyon ve dram konulu olacak ve başrolde : link bu kişi olacak , yani planlarım büyük, o yüzden hakaret etseniz aldırmam ama bilen biri varsa bu konuları lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
"Gerçekçi ol imkansızı iste," diye çok ünlü bir söz vardır ama sen gerçekten imkansızın peşinde koşuyorsun...
Sana peş peşe sorular sorayım:
Senaryolarını hangi birikimle yazdın? Bu işle ilgili herhangi bir eğitim aldın mı? Atölye çalışman oldu mu?
Diyelim ki oldu ve sen senaryolarını doğru formatta yazdım, bunları İngilizce'ye çevirdin mi?
Bu ve benzeri soruların cevabını verdikten sonra belki bir iki fikir daha verebilirim.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.
Turgut hocam çok güzel söylemişsin, emeğine sağlık da, şöyle bir gerçek var ki siz tamamen göz ardı etmişsiniz. Bu gün tv dünyası her sektörde olduğu gibi torpilciliği hat safhada yaşamakta. Adam sözde yapımcı, nice yetenekli senaristler ne destansı senaryoları bu yapımcıların önüne koyuyorlar. Adam iki sayfa çevirip senaristin suratına atıyor. Bir de çok anlarmış gibi ''Bundan bir şey olmaz'' deyip kestirip atıyor. Aynı yapımcı filan kodomanın yeğeninin yazdığı uyduruk bir senaryoya anında film çekiyor. Böyle bir ortamda bu delikanlının yapacağı iş araya adam sokmak. Pek ala cicişlerden bile program sunucusu oluyorsa bu çocuktan da pek ala senarist olur. Yeter ki adamını bulsun.
Ben de senaryo yazdım her şey kurallına uygun olarak hem tarihsel hem de özgün bir hikaye hem de Türkiye'de böyle bir film yapımı daha önce olmadı o yüzden acilen bir yapımcıya veyahut yönetmene ulaşmam lazım e-posta yoluyla ulaştım olmadı yüzyüze gittim görüştüm olmadı böyle binlerce şahıs yok olup gidiyor belki de sanat dediğimiz kavram içlerine yeni yetkin kişileri katarak çoğalır
#Hükümdar
@fbk94 yuzyuze nasil gorustunuz acaba
@Kullanıcıismim00 çevre ile yani çevrem sayesinde gittim yönetmen ile görüştüm