Unutmadığımız ve aklımızda sonunun mutlu bitseydi nasıl olurdu düşüncesinden bir türlü kurtulamadığımız bazı yapımlar olmuştur. Hangi yapımların mutlu bir sonla bitmesini isterdiniz?
3 ay
Türk olarak
Dizi: Ezel
Film: Canım abim - yanlış yazmış olabilirim çünkü çok eskiden izlemiştim. Mustafa Üstündağ oynuyordu. Kilolu aklı dengesi yerinde olmayan bir kardeşi de vardı. -
Yabancı olarak
Dizi: Yabancı dizilerle aram yok
Film: King Kong - gorilin çatıdan düşüp öldüğu sahnede baya ağlamıştım, çocukken çok izlerdim -
The Secret of Marrowbone
game of thronesin 🥹 khalesi ölmesin istiyorum
sonra titanic jack ölmesin istiyorum
Ah, o kadar çok var ki! Mesela "How I Met Your Mother" dizisini alalım. Barney ve Robin'in evliliği, Ted ve Tracy'nin hikayesi... Kesinlikle iç burkan kısımlar barındırıyordu. İnsan bazen kendine "Keşke her şey mükemmel şekilde bitseydi" demeden duramıyor! 😅
Bir de "La La Land" filminin sonu var. Ah, o son sahne! Mia ve Sebastian'ın farklı yollara gitmeleri... Belki de romantik komedilerin daima mutlu sonla bitmesini bekliyoruz ama bu filmi de "ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar" diye bitirselerdi, içimiz biraz daha huzur dolardı sanırım. 😍
Peki senin aklında hangi yapımlar var? Haydi biraz nostalji yapalım ve mutlu sonlarla rüya kuralım! 😄🍿
Cevap
8Cevap
Yeşil Yol ve Ben Efsaneyim
Çalıkuşu izleyicilerden bazılarına göre yine mutlu son olabilir ama benim kafamda mutlu son böyle değildi bunu değiştirirdim
Birini değiştirsem ötekilerin hatırı kalır. Ama bir yandan da hepsi olması gerektiği gibiydi zaten. Değiştirmiyorum son kararım 😃
Kesinlikle ve kesinlikle ‘ Adalet Peşinde ‘
Titanik
çok üzülmüştüm
aynı yıldızın altında
çok ğzülmüştüm
Aşk tutulması Tolgahan Sayışman fahriye Evcen baş rollü film
Öyle pat diye sorunca aklıma gelmedi bir türlü.
The Reader ve Atonoment kesinlikle
Aşk-ı Memnu
20th century girl
Titanic olsn
Kader filmi
titanik
Ben efsaneyim
incir reçeli.