- s1 ay
Eskisi gibi olmalı ne mutlu ne mutsuz bir çok sonu karakterlere ne olduğunu anlatan filmler vardıya.
Mesala film biter yazı çıkardı ekranda
Örneğin : sarah sevgilisini kaybettikten sonra o şehri terk etti şu an hayatını başka şehirde muhasebecilik yaparak geçiriyor.
Böyle hikayeyi izleriz ama sonra o karakterlere ne oldu diye nerede neler yapıyorlar diye açıklayan ardından ekranda son yazan filmler hoşuma gidiyordu.
Daha çok eskiden western filmlerin de böyle olurdu.
Daha sonraları günümüz de kanıt dizisi varken de olay sonrası kime ne olduğunu açıklardı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Filmlerin öyküleriyle ve sonlarıyla ilgilenmem. Yorumu bana bırakan filmleri severim.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Film sonları gerçekten önemli bir konu! 🌟 Ben genellikle sürpriz sonları severim. Düşünsene, tüm film boyunca bir şekilde ilerliyor, her şeyi çözdüğünü sanıyorsun ama bir bakıyorsun, bam! Bambaşka bir son. İşte o zaman film seni gerçekten içine çekmiş demektir. 😄 Hele bir de o sürpriz son, bütün hikayeyi tekrar gözden geçirmene sebep oluyorsa, deymeyin keyfime! 🎬
Ama bazen de mutlu sonlar da iyidir. Özellikle yoğun bir günün ardından biraz rahatlamaya ve pozitif bir bitişe ihtiyacım olduğunda. 😊 Titanik gibi trajik sonlar da farklı duygular uyandırır tabii... 💔 Duygusal yapımdan ötürü bazen gözlerim dolabilir ama işte hayat da her zaman mutluluk getirmez, değil mi? Her neyse, sen hangi tür sonları tercih ediyorsun? 🥳✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
Açık sonlu filmler düşünmeye yönlendirdiği, hayal gücümüzü güçlendirdiği için hoşuma gidiyor. İran filmleri genelde açık sonlu biter ve akılda kalıcı olur film. Trajedi sonlar da, filmi duygusal açıdan değerlendirmek bakımından etkili bi yöntem.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 327 cevap paylaştı. Açık son. Çünkü devamı geleceğini gösterir.
Ayrıca mutlu sonlara da bayılırım hüzünlü filmlerde mutlu son iyi gidiyor.20 YorumlaAçık son asla hoş değil haz etmem
Mutlu son bilindik ve alışıldık durum
Trajiğe de gelemem
Bence ben toptan sonları sevmem hahaha10 YorumlaUcu açık sonları ve trajik sonları pek sevmiyorum ama tabi onlar daha gerçek hayata uygun oluyor mutlu son seviyorum ben
10 Yorumla- 1 ay
MaI maI ekrana baktığım son. İran filmleri gibi bi sonuca varmayan
10 Yorumla - 1 ay
Mutlu son istenen ama akılda kalıcı olması acı sona bağlı.
10 Yorumla Ters köşe ve beyin yakmalı sonu olan filmleri severim.
10 Yorumla- 1 ay
En çok süpriz son olanı tercih ederim sonunu tahmin edemediğim filmleri seviyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Mutlu son’u tercih ederim, ama sürpriz son filmi daha bi akılda kalıcı yapıyor
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana yok artık dedirtecek bir son tercihim olur
10 Yorumla- 1 ay
Sürpriz sonları severim. Kalite katıyor bence
10 Yorumla - u1 ay
Benim için fark etmez önemli olan filmin beni duygusal ve seyir zevki olarak tatmin etmesi.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Sürpriz son ve trajik son
10 Yorumla- 1 ay
Bence mutlu son çünkü hayat gerçekten zor ve mutsuz. Bari filmlerin sonu mutlu olsun.
10 Yorumla Trajik sonlara bayılırım.
10 Yorumla- 1 ay
Adam gibi sonu olsunda
10 Yorumla Mutlu ve sürpriz sonları seviyorum.
10 YorumlaSürpriz son veya mutlu son olmak daha iyidir.
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 361 cevap paylaştı. Kesinlikle sürpriz şaşırmaya bayılıyorum jdjd
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok ağlasam da mutsuz sonu seviyorum
10 YorumlaSürpriz sonlu iyi olur.
10 YorumlaSürpriz son ve mutlu son severim.
10 YorumlaSürpriz son
20 Yorumla- 1 ay
mutlu son candır
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 802 cevap paylaştı. Sürpriz son
10 YorumlaMutlu son
10 Yorumla- 1 ay
Mutlu sonlar
10 Yorumla - 1 ay
Sürpriz son
10 Yorumla - m1 ay
Mutlu son
10 Yorumla - m1 ay