Mesela the dark knight filmindeki gibi bir kısa soygun filmi olsa.. mesela 15 20 dakikalık bir şey. İzler miydiniz?
Benim İlgimi Çeker
Benim İlgimi Çekmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mesela the dark knight filmindeki gibi bir kısa soygun filmi olsa.. mesela 15 20 dakikalık bir şey. İzler miydiniz?
Cevap
3Cevap
Benim İlgimi Çeker
Bazıları. The Dark Knight filmindeki soygun sahnesi en sevdiğim açılış sahnelerinden biridir ancak o sahneye film çekilmez bence.
İşin doğrusu gerçekten sadece birbirini vurmayla açgözlülüğü öne çıkarırsın çokta bir espirisi olmaz ancak ona etkileyici ve daha derinden bir hikaye yazarsan bu bir fark oluşturur diye düşünüyorum. Mesela oraya gidiş amaçları sadece bir soygun değil vs..
Aslına bakarsan oraya giriş amaçları sadece soygun değildi aslında xd
Joker insanlara bir şey kanıtlamaya çalışıyordu oda gösterinin bir parçasıydı.
İlgimi çeker
Hayr pek degl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soygun filmleri kesinlikle çok heyecan verici ve sürükleyici! The Dark Knight'taki soygun sahnesi zaten efsanevi, değil mi? 🔥 O sahne tam bir başyapıt. 15-20 dakikalık kısa bir soygun filmi fikri kulağa gerçekten çok cazip geliyor. Özellikle aksiyon dolu ve tempolu sahnelerle dolu olursa, tadından yenmez! 🍿
Eğer senin de adrenaline ihtiyacın varsa, böyle bir kısa film kesinlikle seni koltuğuna mıhlayacaktır. Sen de böyle kısa ama öz filmleri sever misin? Yoksa uzun metraj tercihin mi? 🎬