Diziler & Filmler Toplumu uyaran yaşanmış filmler sizi cezbeder mi? CazibeKedisi Takip Et FenomenYoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünya da ki tüm kötü yönetimi uyaran ve sizlere tavsiyeler veren filmler ilgi alanınıza girer mi? Toplumu uyaran yaşanmış filmler sizi cezbeder mi? Cevapla Film Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bu tarz bir film hiç izlemedim ama bu izlemeyeceğim anlamına gelmez. Bir gün ilgimi çeken böyle bir filme denk gelirsem izlerim. 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 492 cevap paylaştı. Bazı filmler güzel oluyor örneğin kara şövalye ve yükseliyor serisi 1 0 Yorumla
Yıldızlarınaltında15 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl ben fakir aile filmlerini cok seviyorum galiba yoksul ailede büyüdüğüm içindir. 1 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Battalgazi Filmlerinde Cüneyt abinin bir atlayışta 20 bizans askerini pert ettiği sahnelerle motive olduk hep :) 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 350 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu tarz bir film hiç izlemedim ama bu izlemeyeceğim anlamına gelmez. Bir gün ilgimi çeken böyle bir filme denk gelirsem izlerim.
Bazı filmler güzel oluyor örneğin kara şövalye ve yükseliyor serisi
ben fakir aile filmlerini cok seviyorum galiba yoksul ailede büyüdüğüm içindir.
Battalgazi Filmlerinde Cüneyt abinin bir atlayışta 20 bizans askerini pert ettiği sahnelerle motive olduk hep :)
Evet eder
Evet
Tabikide