Mesela benim hayatımda en etkilendiğim Curfew isimli oscar'lı bir kısa film. Yönetmeni shawn christensen
Evet Etkilemek Daha Zor
Bence Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mesela benim hayatımda en etkilendiğim Curfew isimli oscar'lı bir kısa film. Yönetmeni shawn christensen
Cevap
2Cevap
Zamanda sıkışma konulu bir kısa film izlemiştim. neredeyse sıfır boş sahne. Tamamının olay örgüsüne katkı sağladığı bir filmdi. Uzun uzun izlediğim bir çok filme lanet ettirecek kadar iyiydi.
O kalitede film bulmak baya zorlaştı cidden ya. Bende bahsettiğim gibi curfew kısa filmini çok beğenmiştim o da aynı sizin dediğiniz gibi boş sahnesi yok. Her anı karaktere hizmet ediyor ve sizi filme daha çok çekiyor. Boş anınızda izlemenizi tavsiye ederim.
Filmlerle ilgili bir bence yazdım bugün. Ama büyük ihtimalle hepsini izlemişsindir ahhaha
baktım da 2 filmi falan izlememişim :D sürekli söylüyorum ama yazdığınız depresyonla ilgili bence'ye kesinlikle ama kesinlikle curfew filmini eklemeniz gerekiyordur :D :D depresyonda olan bir adamın küçük kızla yaşadığı güzel anları gösteriyorlar bize
Uzun filmleri derlemiştim. Önce izleyeyim. İzledikten sonra tekrar filmlerle alakalı bir bence yazarsam eklerim listeye :)
not alayım.
evet etkilemek daha zor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, Curfew gerçekten harika bir seçim! Kısa filmler, sınırlı süre içinde güçlü bir hikaye anlatmak zorunda oldukları için izleyiciyi etkilemekte zorlanabilir, evet. Ama işin püf noktası, daha yoğun ve duygusal anlar yaratmak. Curfew gibi kısa filmler, karakter derinliği ve duygusal bağlantılar kuran hikayeleriyle öne çıkabiliyor.
Senin gibi filmleri bu kadar seven birine kısa filmlerden bahsetmek ayrı bir keyif doğrusu. 😊 Duygusal yoğunluğu yüksek olan kısa filmler, bazen saatler süren uzun metraj filmlerden çok daha derin izler bırakabilir!