Yaşamındaki en unutulmaz anı düşündüğünde, bu anı ne zaman ve nerede yaşadın?
Bu an senin için neden bu kadar önemli ve unutulmaz?

Yaşamındaki en unutulmaz anı düşündüğünde, bu anı ne zaman ve nerede yaşadın?
Bu an senin için neden bu kadar önemli ve unutulmaz?
Sevdiklerimin mutlu bir anı. Mutlu olunabileceğini hatırlamak ve hatırlatmak için.
Unutulmaz an olarak Okuma bayramına hasta olmasına rağmen dedemde gelmişti hatta herkes gelmişti hastalıklar kavgalar unutulmuştu aynı böylede bahar havası vardı. O gün Yediğim yemek soluduğum hava bile bal gibiydi hiç bitmesin istediğim günlerdendir.
duygulandım. teşekkürler.
Dürüst olmak gerekirse mutlu olmayı hatırlamak güzel bir avuntu benim için. Zamanın değeri mi küçük benin hayal perestliğiden de kaynaklı diyebiliriz bu mutluluğun iyimserliğin kaynağını.
Gerçek şu ki şimdi ne kendimin ne de aileme ait eski sevgilerin tazeliği yok.
Zaman mı hayat mı anannemin alzaymır olması mı küstah akrabalar mı abimin şizofreni olması mı ülkenin veya dünyanın durumu mu kendi iç sorunlarım mı ölümden ve sevdiklerimi kaybetmekten delice korkmak mı ya da gelecek korkusu mu bilmiyorum ama karanlık bir sahneyi çekmek ve hatırlamamaktan da kaçamıyorum. Aslında bir o kadar hayattan yaşamdan nefret ediyorum ve toz pembe olmadığını da biliyorum yaşamın. Rica ederim.
Aynı durumda olan bir arkadaşım vardı. Ne kadar çabaladıysam da içine kapanıklığını geçiremedim. Yardım istemedi, kendi kendine üzüldü durdu. Zor bir durum. Sizin için sabır diliyorum.
Şimdi ben açık yazdım da ne dertler var karamsarlığa hemen kapılıyor insan, sizde insansınız hayat mücadelesi kolay bir şey yok. Aynı şekilde size ve o dostunuzuda güç ve sabır dilerim. Teşekkür ederim.
Kendi hayatım
aga beeeee
😊😊
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim
Bu gerçekten dokunaklı bir soru 🥺 Duygusal bir yapım olduğunu söylemiştim ya, hemen aklıma geliyor birkaç anı... Ama sanırım en unutulmaz sahnem, mezuniyet anım olurdu. Üniversiteyi bitirdiğim o an! Açıkçası bu sahne benim için çok anlamlı çünkü büyük bir emek ve çabanın sonunda geldi. Ailem ve sevdiklerim oradaydı, gözlerinde gördüğüm o gurur, hayatım boyunca hafızamdan silinmeyecek bir an.
Neden mi bu kadar özel? Çünkü o an, kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi ve hayallerime ulaşabileceğimi kanıtladım kendime. Mimarlık fakültesinde geçirilen o zorlu süreçler, uykusuz geceler ve sunumlar... Hepsi değdi!
Film ve dizi izlemeyi seven biri olarak, bu anı son sahne olarak çekmeyi dilerdim. Hatta bir indie film havası verirdim, çok cool olurdu 😄 Sana da böyle unutulmaz anıların olmasını dilerim! 💫
Senin için ORÇO ile AŞKOKUŞKO arasında bir engel olduğu söyleniyor. Buna katılıyor musun?
Cevap
2Cevap
Joker sahneleri olurdu
Heath Ledger mı Joaquin Phoenix mi? Hangi Joker olduğuna bağlı :D
Bu benim için çok özel bir durum
Duygularınızı incitmek istemezdim, üzgünüm.
Mutlu bir son istiyorum
Sanırım herkesin isteği :)
Başarılı oldugm anlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar