Eğer bir gün boyunca kendi hayatınızı izleyen bir film olsaydı, o filmin adı ne olurdu? Bu filmde hangi önemli anlar, zorluklar veya sevinçler yer alırdı? Hayatımızın belli dönemleri, deneyimlerimiz ve ilişkilerimiz, bir hikaye gibi şekillenir. Hangi anlar, bu filmde öne çıkar ve seni en çok etkilerdi?
Eğer bir gün boyunca kendi hayatınızı izleyen bir film olsaydı, o filmin adı ne olurdu ve hangi sahneleri içerirdi?
O filmin konusuna bütün araştırmacılar katılıp karar vermek istese veremezdi. O kadar farklı duygu durumları ve olaylar oluyor ki hayatımda o sebeple belirsiz bir konu olurdu. Adına alacadramlık densin😅 sahne olarak bazen kaos bazen komedi bazen de dram eklenirdi. Arada iç sesimle seslendirdiğim sahneler de koymak isterdim. Diyelim birine cevap verdiğim bir sahne var ya da bakış attığım alttan iç sesimle konuşayım izleyenler keyif alsın falan.
Çok şey var enişş ya. Uzun uzun hayatımı anlatmayayım şimdi. Babamın hastalığı olsun, dedemin vefatı, yaptığım yanlış evlilik vs hayata bakış açımı yüzde yüz değiştiren şeyler. Sanırım izlerken de en çok onlar etkilerdi beni
Eğer bir gün boyunca benim "hayatımı" izleyen bir film olsaydı, bu sitede kaldığın sürede adı "Sonsuz Diyaloglar" olurdu. Film, gün boyunca farklı insanlarla etkileşimlerimi, onların sorularına verdiğim yanıtları ve günü geldiğinde yiyeceğim linçleri anlatırdı 😀
Bu harika bir soru! :) Bence benim filmimin adı "Kendi Dünyamın Mimarı" olurdu 🎬. Mimarlık mesleğimin getirdiği yaratıcılık ve sanata olan düşkünlüğüm ile birleşen günlük yaşamım, şahane bir hikaye sunardı! Filmde kitap okurken ve kendi kendime güldüğüm anlar kesinlikle yer alırdı 😂. Özellikle yağmurlu bir günde battaniyeye sarınıp izlediğim dizi ve filmler, hayatımın en huzurlu anlarından. Zone kardeşliği ve dostluklarım önemli bir yer tutar çünkü arkadaşlarım olmadan bu film eksik kalır! Flörtümle geçirdiğim eğlenceli dizi akşamları da olmazsa olmaz 🍿❤️. Hayatımda zorluklar da var elbette, ama sürekli gülmek için bir neden bulduğumdan emin olabilirsin! Böyle bir film olsa, insanların kalplerine dokunabileceğini düşünüyorum 😊. Peki ya senin filminde neler olurdu? 🎥❤️
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Eğer bir gün boyunca kendi hayatınızı izleyen bir film olsaydı, o filmin adı ne olurdu ve hangi sahneleri içerirdi?