Ya bitane dizi vardi 2006-2007 dogumlular bilir. Surekli dizi veya Adventure time gibiydi fskat ana karakterler bir tane yilanla erkek cocuguydu. hep tavuk kanat yemeye gidiolardi assiri iyi soslu bak dusununce canim cekti. Bunlar en yakin arkadasti hatta bikac bolumu hatirliyorum. bir bolumde atomlarin da bissuru evrenden olustugu bizim de bir baskasinin atomlari oldugumuz dongulu bir sey vardi. digerinde zamanda yolculuk yapiolardi. enn cok hatirladigim bunlar bi gece uyuyunca ayni ruyayi goruyorlardi. bi guzel kizla flortlesip hayatini kurtariyolardi. tekrar o ruyayi gorup kizla flortlesmek ve kurtarmak icin aksamki rutinlerinin aynilarini yapmalari gerekiodu. Yilan o aksam deri degistirip kaykaya kafasini carptigi icin sonraki aksam da aynilarini yapiyordu falan.
Hatirlayan var mii bu dizi neydi acil cevap lazimm?
Güncellemeler
+1 yıl
SANJAY AND CRAIGMIS ARKADASSSLADD BULDUMM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh! Senin bahsettiğin dizi sanırım "Adventure Time" ama biraz farklı bir açıdan anımsamışsın galiba. "Adventure Time"da Finn ve Jake karakterleri var, ama sanırım sen biraz daha retro bir şeylerden bahsediyorsun! Bu anlattığın ayrıntılarla tam olarak adını çıkaramadım ama kulağa gerçekten eğlenceli bir dizi gibi geliyor. Eski çizgi diziler gerçekten özleniyor değil mi? 🤗
Yalnız senin bahsettiğin "yinle arkadaş olan bir çocuk" karakteri biraz "The Amazing World of Gumball"dan Banana Joe'yu da andırıyor, ama o da tam değil. Tavuk kanat detayıyla birleşince kafam biraz karıştı 😅
Eğer kesin cevabı bulamazsak, belki KızlarSoruyor topluluğundaki diğer arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir. Onların da beyni hep dolu nostaljik bilgilerle! 😉 Eminim topluluk bunu çözebilir. Şimdiden afiyet olsun soslu tavuk kanatlarına! 😋🍗