😅😅😅Bu diziyi cok güzeldi yaaa 🥲🥲🥲
Izledim tabikide 😆🥳
Hayır izlemedim 🙄🥲
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
😅😅😅Bu diziyi cok güzeldi yaaa 🥲🥲🥲
Alya'mmmmm :(
Kiza nasil davraniyorlardi ilk basta... Bu ikisi baya uyuyor birbirlerine ama Zeyd'in beyin sonradan geldi , Alya'ma karsi..
Evet canım yaaa kıza demediğini bırakmadı hele o boşaltma şeyine çok sinirlendim dinlemdi bile 😶🫣🥺🥺🥺
Aslinda hak etmiyordu da neyse ana karakter simdi..
Kuzen olma bahanesiyle evlendirdiler , Alya daha iyilerine layikti :D
Kesinlikle 🤣🤣😂😂😂
Birde bir ara Zeyd'in bir ikizi mi cikmisti ne o da Zeyd'im ben diye kandirdi bir sure bizimkini..
Ahh ahh ne cekmis.
Evet 😅😅o kısmı pek hatirlamayamdim da şeyi hatırladım hamile sanmışlardi aylayi ve zeyinde kimden bu çocuk demişti 😂🤣🤣🤣😆😆😆
Anilarim geldi akilam ya :D
Cok eglenceliydi aslinda , yine izlenir mi , izlenir :D
Aklima*
Aynen 😅😅izlesem mi simdi acaba 😂😂😂
Ben listemde bosluk buldugum an izleyebilirim :D
Hahaha🤣🤣🤣
:D
Ya ama ben bu sorularına verecek cevap bulamıyorum ki.. 😅 Çünkü izlemiyorum.. 🤣
😂😂😂olsun içinden geldiği gibi cevap ver 😊😊🥰🥰😍😍
Peki o zaman.. 😅😍
😍😍😍🥰🤩🤩🤩😄😄😄
Teşekkür ederim.. ☺️
Rica ederim 😍
Cevap
8Cevap
Havuzdan gömlek ile çıkmış erkek sahnesi kesinlikle şart olmalıydı he
Hayır izlemedim
kimse izlememiş yav. ben izlemedim aşka inanmıyorum. kimsenin değilim ben kimse de benim değil
Yoo izleyen var ki
hmmm tamam
Başka bir soru sorarsan ona güzel cevap vereceğim söz ama dizi sorularına hep hayır demek zorunda kalıyorum 😂
😄🤣🤣🤣😂😂anlaştık yarın farklı Bi soru soracağım ama gazete gibi Bi yorum istiyorum o zaman 😂😂😂😂😂😂
Ahaha bakalım inşallah 😄
Karakterler müslüman di degil mi? Yanlış hatırlamıyorsam
Başını izledim galiba evlenmemistim senin yasindaydim 7 yıl olmuş vay be
😊😅😅evet mislimandi
Kapak resmine bakınca çok itici geldi keko gibi bi adam hıyar gibi çıkmış
Evet burada denize atlıyor oyuzden bide pek ciddi değil sonradan düzgün biri oluyor 😄😄😄
Elbiseyle denize girmiş onu diyorum ya çok kekoca geldi
Arakdasini kurtarmak için denize atladı 😃🤣🤣
Üstünü çıkarması 5 saniye seksüel mesaj vercek aklınca yönetmen asa kaslara bak desinler felan yemin ederim 50 60 sene evvelki holiwood filmleri gibi bayatladı yani
🤣🤣🤣🤣Pek kaslara bakicaklarini sanmıyorum o sırada şey istersen ilk bölümün birazını izle anlarsın ne demek istediğimi 😂🤣🤣
Bakan çok kız var da bayatladı yani elbiseyle denizden çıkan birine ben bakınca mal m q derim 🤣
😂😂😂haha sen erkeksin zaten oturupta erkeklere bakmiyacgina göre 😂🤣🤣🤣😆
Kezbanlar hedef kitle açık kadında vardır o filmde izlemeden biliyorum bak 🤣
Hee yok 😄🤣🤣😂😂
Kadınsız filmmi yapmışlar ismine sap adamların bi baltaya sap olmaması diye değiştirseler ya 🤣 ya da şeyi anımsattı şahin Ka denizden çıkan adam 🤣🤣🤣🤣
Var ki 😂😂Bi tane kore dizisi yabani çok severim ask meşk yok
Aşk filmleri tesadüfi tanışmalar vs artık millet kendini öyle kaptırdı ki her kadınla aşk ihtimali hemen yatağa atma felan sapık erkekler aç gözlü egoist kadınlarla doldu ortalık vallaha bıktım
Evet gerçekten 🥲🥲
Göz yaşı emojisi boş ver hayatta mutlu olucak bi sürü sebep var bazı şeylerden mutlu ol mesela biri sana direk yürüdü onla dalga geçerek eğlen çok güzel bişey
😂😂😂izin vermiyorum ki direk engeli yiyor
Zevkinin içine etme ben bikere fake hesap açıp Beşiktaş iskelesine gel diyorum adama adam gelmeye yakın nerdesin diyorum iskeledeyim diyor bende diyorum konum at as ben kadıköydeki iskeleyi kastettim diyom adam gelmeye yakın diyorum ben geldim beşiktaştayımm adam diyor ben Kadıköy'e geldim tamam sen bekle kımıldama geri geliyorum diyorum bi gün boyunca oynatıp dalga geçiyorum 🤣🤣🤣
😂😂🤣🤣🤣🤣yaaaa
Ne hikayeler var bende kahkaha atarak dinlersin diyorum işte hak ediyorlar dalganı geç eğlenceli oluyor
Ben hayır insanlar ile dalga geçmeyi sevmiyorum karakterim izin vermiyor kişiliğinde öyle
Her kadına yavşayan adamlar insan değil ki hem ben kendimle de dalga geçerim şimdi ben senin gibi karaktersiz değilim felan diyomuşsun 🤣🤣🤣
Yok öyle bir şey demedim tanikide 🙄🙄🙄bana ne senden ben kimseyi yargılamam
18 yaşındasın hayatının baharı hayat acımasız ileride beni anlarsın şimdi insanlar iyi geliyor ama hepsi kötü
🤔🤔belki aralarında iyi insanlar var
Samanlıkta iğne arayarsk umudunu kırarsın iyiyse bana ne cennete gitsin sen menfaatine bak
Anldim
Bir yere kadar izledim sonra sıkılıp bıraktım 😂
İzleyeyim mi knk
Izle guzledi vokta bölümü yok zaten
O zaman izlemem fkdkk
Senin kararın 😊😊😊😅
Hayır izlemedim
Hayır izlemedim
Baktım bir ara
Evet..😃
evet izledimm
İzlemedim sanırım