Diziler & Filmler You dizisini izlediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor you dizisini izlediniz mi bu kadın çok güzel değil miydi ya başka hangi dizileri önerirsiniz You dizisini izlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Kadın Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl erkek başkaraktere ne oldu geberdi inş ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl son iki bölümüm kaldı kafayı yiyor su an Yorumla priashairp +1 yıl çok rahatsız ediciydi fazla dayanamadım kendisine umarım hak ettiği sonla finali verirler Yorumla Soran +1 yıl bitince geri döneceğim sana bakalım nolcak Yorumla priashairp +1 yıl hadi bakalım tatmin edici bir haber bekliyorum senden :dd Yorumla Soran +1 yıl sonu şoke ediciydi gerçekten intihar etti ama ölmedi kurtardılaryeni şans yeni şans dedi sonra yine birini öldürüp sucu da öldürdügü kisinin sevgilisine atti ay cok kotuydu ağlicam simdi Yorumla priashairp +1 yıl pühhh. ruh hastası bir dünyada yaşamanın dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Bu kadın beni irite etmişti. Hiç sevemedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ilkten bende de öyleydide bi hoşuma gidiyor görünüşü falan baksana kıyafetide çok yakışmış harika duruyor farklı bi havası var Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 853 cevap paylaştı. Izledim ama yarım bırakmıştım sıkıldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evett cok iyi bi dizi ve dizi onerisi olarak lucifer ve love death robots 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl İzledim, son sezonu bekliyorum sabırsızlıklaa.. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Tecavüz fantezisi olan ergenlerin favori dizisi 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Love ciyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl itici geliyordu o bana ya Yorumla varolmamaliydim +1 yıl Ruhsuz psiko hali hoşuma gidiyodu znsmsösş Yorumla Soran +1 yıl msmdmflsmd evet bazen benim de hosuma gidiyordu Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Joe ya benziyorum 0 22 Yorumla Soran +1 yıl yemin et Yorumla emreJ +1 yıl Aşırı Yorumla Soran +1 yıl bende loveye benziyordum sanırım benzememeliyim yoksa… yoksa? Yorumla emreJ +1 yıl Aşıktım o kadına Yorumla Soran +1 yıl sonu ölüm🥹 Yorumla emreJ +1 yıl Değer Yorumla Soran +1 yıl beck icin deger mi Yorumla emreJ +1 yıl Ona da aşığım Yorumla Soran +1 yıl LAFMKSMDKDPSLS marianne? Yorumla emreJ +1 yıl O da güzeldi simdi Yorumla Soran +1 yıl annfksmdlsmd baska kim kaldi saymadigim Yorumla Soran +1 yıl he bide kirmizi kafali kari Yorumla emreJ +1 yıl Bilmiyorum ki hepsine aşığım Yorumla Soran +1 yıl amiliaya da asik misin? Yorumla emreJ +1 yıl Hatırlamıyorum ona ama belli bir dönemde aşık olmuşturum Yorumla Soran +1 yıl öyle biri yoktu zaten sjdnksndkskclf olmuşturum Yorumla emreJ +1 yıl Doğrucuyum aga Yorumla Soran +1 yıl öylesib öylesin sana soru sorcam Yorumla emreJ +1 yıl Özelden sor aga mahvettin beni Yorumla Soran +1 yıl neden ya andnwjxnjsnxjsmskcmsm basit bi soru bence yaparsın Yorumla emreJ +1 yıl Yapmam işime gelmezse Yorumla Soran +1 yıl tamam gelirse yaparsın soruyorum Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 348 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ladyboy gibi ama yokluktayım o da olur napalım
erkek başkaraktere ne oldu geberdi inş ya
son iki bölümüm kaldı kafayı yiyor su an
çok rahatsız ediciydi fazla dayanamadım kendisine umarım hak ettiği sonla finali verirler
bitince geri döneceğim sana bakalım nolcak
hadi bakalım tatmin edici bir haber bekliyorum senden :dd
sonu şoke ediciydi gerçekten
intihar etti ama ölmedi kurtardılar
yeni şans yeni şans dedi sonra yine birini öldürüp sucu da öldürdügü kisinin sevgilisine atti ay cok kotuydu ağlicam simdi
pühhh. ruh hastası bir dünyada yaşamanın dayanılmaz hafifliği bu olsa gerek.
Bu kadın beni irite etmişti. Hiç sevemedim.
ilkten bende de öyleydide bi hoşuma gidiyor görünüşü falan baksana kıyafetide çok yakışmış harika duruyor farklı bi havası var
Izledim ama yarım bırakmıştım sıkıldım
evett cok iyi bi dizi ve dizi onerisi olarak lucifer ve love death robots
İzledim, son sezonu bekliyorum sabırsızlıklaa..
Bence ölen 3. Ölen kadın
Tecavüz fantezisi olan ergenlerin favori dizisi
Hayır tavsiye eder misin
baykuslar ugursuzluk getirir
Love ciyim
itici geliyordu o bana ya
Ruhsuz psiko hali hoşuma gidiyodu znsmsösş
msmdmflsmd evet bazen benim de hosuma gidiyordu
Joe ya benziyorum
yemin et
Aşırı
bende loveye benziyordum sanırım benzememeliyim yoksa… yoksa?
Aşıktım o kadına
sonu ölüm🥹
Değer
beck icin deger mi
Ona da aşığım
LAFMKSMDKDPSLS marianne?
O da güzeldi simdi
annfksmdlsmd baska kim kaldi saymadigim
he bide kirmizi kafali kari
Bilmiyorum ki hepsine aşığım
amiliaya da asik misin?
Hatırlamıyorum ona ama belli bir dönemde aşık olmuşturum