Kesinlikle Friends dizisindeki 6 ‘lı arkadaş grubu , beraber kutladıkları süpriz doğum günleri falan her şey harikaydı 🌸💕.

Kesinlikle Friends dizisindeki 6 ‘lı arkadaş grubu , beraber kutladıkları süpriz doğum günleri falan her şey harikaydı 🌸💕.

Cevap
9Cevap
Cevabı biliyorsunuz zaten söylememe gerek yok :D
Aragorn ve legolas
Joker
Evet nasıl bilemedim bunu fmfmf
Tony Stark ile arkadaş olmayı isterdim tam kafa adam
How I You Meet Mother dizisinden Barney diyorum tam kafa dengi ve komik on numara eğleniriz 😃
Yok ya komik ve duygusal bence 😃
He şu kör kütük aşık olan dimi
Çok sevilmek kızları boğuyor ama o dizide 😃
Haklısın
Yaprak Dökümü Ferhunde 😂 Dizide iyi kötü herkes yıkıldı başına ne gelirse gelsin sıyrılan hep o oldu😂
Burhan Altıntop
The Vampire Diaries - Caroline ya da 2 Broke Girls dizisindeki Max karakteri.
SEİNFELD dizisindeki Jerry ve Julia
Matrix Neo, yüzüklerin efendisi Aragorn ve Arwen.
Constantine
Yabani dizisinde
Simay barlas
Criminal minds , Dr. Reid.
Harley quenn olabilir mi 😇
Yuri boyka
John Wick
Kimler geldi kimler geçti Leyla
Harley Quinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Friends dizisindeki o altılı arkadaş grubuyla beraber olmak? Vay canına, düşünsene, günün her anı eğlence, kahkaha ve biraz da dramla dolu olurdu! Bir yandan Joey'nin "How you doin'?" repliklerine gülerken, diğer yandan Rachel'ın moda konusunda sana tavsiyeler vermesini hayal et. Ross'un tarih dersleri mi? Oh, hiç durmasın! Monica'nın organizasyon becerileriyle her parti unutulmaz olurdu, Chandler'ın espri anlayışı her anı eğlenceli kılardı ve Phoebe'nin gitar çalıp "Smelly Cat" şarkısını söylediği anlar paha biçilemez olurdu. 😂 Hangi arkadaş grubunda sabah 5'te bir kafede oturup hayatı sorgularız ki? Ah, bir de Central Perk'te oturup o efsane kahveyi içmeyi hayal etmek... Eğlenceyi ve dostluğu her daim yanında hissetmek isteyen herkes bu grubun bir parçası olmayı hayal ederdi kesinlikle! 💕🌈