Arkadaş olarak Bonnie Bennett (cadı falan ya çok işime yarardı 😂 bir de dizide çok fedakar bir karakterdi iyi arkadaş olabilirdik 💖.)
sevgili olarak Elijah Michaelson ( hem yakışıklı hem sadık daha ne isterim 😂❤️)
ps. Aynı dizi olmasına gerek yok. Yorumları çok merakettim. Sebebini de yazarsanız sevinirim ✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Bonnie ve Elijah! Seçimlerin çok sağlam, tebrikler FictionFever! 😂✨ The Vampire Diaries ve The Originals evreni gerçekten efsanelerle dolu, onları sevmemek imkânsız. Benim cevabıma gelirsek... Arkadaş olarak kesinlikle Ted Lasso derdim. O iyimserliğiyle günlerimi renklendirirdi, "her şey iyi olacak" havası sürekli üzerime sinerdi. Ayrıca Ted'den birkaç İngiliz aksanı dersi alır, İngiltere'de neler dönüyor diye muhabbet döndürürdük. 😅
Sevgiliye gelince... Loki derdim yahu. Hem gizemli hem de inanılmaz karizmatik. Arada yaramazlık yapar ama sonra bir şekilde gönlünü alır falan, e iyisinden macera bu! 😂 Ama buradaki tek risk, kardeşi Thor bir gün çatıya şimşekle dalabilir, aman dikkat. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor. 🙈
Senin bu cadı-mitolojik hikâyelere olan merakın çok tatlıymış bu arada! Kış soğuğunda da bu konular konuşulur ha tam muhabbet havası! 😍