Bu benim idolüm. The Gifted dizisinden Polaris. Ailesini korumak için acımasızken sevdiklerine karşı bir o kadar merhametli eğlenceli kafa dengi bir kız. Siz bir dizi karakteriyle arkadaş olsanız hangisi olurdu?
Gibi dizisi Yılmaz ile arkadaş olurdum. Yılmaz, sivri dilli, açık sözlü ve bir o kadar da merhametli bir delikanlı. En yakınlarının dahi yüzüne çat çat çat konuşur, ama bir başkası yakınlarına konuştuğunda ise onları korur. İyilerin dostu kötülerin de yeri gelir dostu olur. Sorunlarından asla kahvaltı yaparak kaçmaz ve vatkalı ceket sevdalısıdır. Arkadaşının babaannesi yendi diye ona sahip çıkmıştır.
Joker karakteri ile arkadaş olurdum. aslında joker dizi değil film ama en sevdiğim karakter. çünkü genelde süper kahraman karakterleri süper güçleri nedeniyle yenilmezdir. ama joker bizim gibi normal bir insan. sadece acı çekmiş ve hayata çok daha farklı bakan birisi bu yüzden kesinlikle joker ile arkadaş olurdum. yani hem eğlenceli olurdu hem de karakter olarak da kendime benzettiğim bir karakter. ve bu tarz dram filmlerini veya dizileri de seviyorum gerçekten. bu arada güzel film izlemediyseniz tavsiye ediyorum.
Gannicus Reis, muhabbeti iyidir, delikanlıdır, canım değildir, içince sapıtmaz, arada boş kalırsan sana karı ayarlar, kavga çıkarsa arkanı tutar, sapıtırsan sana da üç beş tane yapıştırıp ''Kendine gel mk'' der
Savaş değil sömürünün, müesses nizam altında her şeyi elinden alınan adamların, sapkınlığın, vahşetin, duyarsızlığın ve bütün bunlara isyan eden, zincirinden başka kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir grup barbarın dizisi.
Şimdi bunlar mutant özel güçleri var insanlar mutantları öldürmeye çalışıyor bunlar da kendi neslini korumak için insanlarla savaşıyor resimdeki kız demiri bükebiliyor