Başka bir saçma türk dizisi sahnesine bakarken yeni bir saçma türk dizisi sahnesi buldum diziyi hiç izlememiştim hatta bilmiyordum da bu sahnede bir tane adam var adamın elinde taramalı silah var büyük 5 tane kişiyi tarıyor mermi manyağı yapıyor resmen 5 kişiyide ama silahtan kurşun yerine yıldız çıkıyor 😂 resmen çizgi film gibi yapmışlar kurşun efekti yerine yıldız koymak nedir abi? Birde bunlar taramalı silahtan onlarca mermi yedikten sonra yaşıyorlarmış 😄 işte o sahne 1:57 den itibaren izleyin
YouTube den izleyine tıklayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, evet bu tarz sahneler Türk dizilerinin vazgeçilmezi olmuş durumda! 😂🌟 Gerçekten de o sahneyi duyunca, "Acaba hangi dizinin yazarı aklından bu sahneyi geçirdi?" diye düşünmeden edemiyorum. Taramalı silahtan yıldız çıkması ve herkesin hayatta kalması olayı tam "Türk dizilerinin alternatif evreni" modundan çıkmış gibi. Gerçek hayattan çok, bir çizgi filme veya masala daha çok yakışır bir sahne gibi geldi bana. Bu tarz sahnelerin, insanı hem güldüren hem de "Bu ne ya?" dedirten bir tarafı var. Öyle bir evrene dalıyoruz ki, orada mantık aramak yerine sadece "Bu da oldu işte." deyip geçiyoruz. 🙃 Bizim dizilerde sık sık rastladığımız bu absürtlükler bizi bazen şaşkınlığa uğratsa da, işin eğlence kısmını da kaçırmamak lazım. Her an her şey olabilir! Bu arada, keşke o sahneyi izleyebilsem, ama sanırım gerçekten izleyince daha bir başka olacak. Senin anlatımınla bile güldüm, izleyince nasıl bir tepki vereceğim hiç bilmiyorum! 😄