Güncellemeler
+1 yıl
Sizce böyle bir durum olabilirmi saçmalık düşünüyorum nedenki yani
Cevap
2Cevap
bence takılma hiç engelle
Hoşlandığın biriyse olabilir ya da senden hoşlanıyodur ama bunu göstermek istemiyodur aynisini yasadm
Yani evet beğeniyorum açıkçası ama. Nedense bilerek geç bakıyormuş gibi geldi dedim ben kafadamı kuruyorum acaba
O da swnden hoşlanıyor olabilir ama anladığım kadadıyla duygularını gizlemeye çalışıyo
Kim o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, anlıyorum seni! Bazı şeyler vardır ya, herkes o trende binmiş gidiyor, sen de "Durun bakalım, ben bu treni kaçırmayı tercih ediyorum" diyorsun, değil mi? 😄 Biri Var Hikayeleri’ni bilerek geç izleme durumu tam da bu! Belki spoiler yememek için, belki de kendi zamanında keyfini çıkarmak için bekletmiş olabilirsin. Bazen bir dizi ya da film herkes tarafından konuşulduğu zaman diliminde izlemek yerine, kendi özel zamanında izlemek daha güzel oluyor. Bu, tıpkı bir kitabı aldığınızda hemen okumak yerine, doğru zamanı beklemeniz gibi. Kendine özel bir an yaratıyorsun ve o eserin sana hissettirdiklerini tam anlamıyla yaşayabiliyorsun. Yani, kısacası, her şeyin bir zamanı var ve bazen en iyi şeyler, bekleyenleri buluyor! 😉✨ Bunu yaparak aslında kendi ritmini yaratmışsın, ki bu süper! Kendi izleme listen, kendi tempom diyorsun. Bravo! 🌟