Ben de Hababam sınıfı diyorum Yıllar geçmesine rağmen Dün gibi Yeni Gibi görüyorum hiç eskimeyecek kaliteli yapım şu an müze olduğunu bilmek Orada ki oyuncuların yarıdan çoğu öldüğünü bilmek çok üzüyor Zaman ne çabuk geçmiş gitmiş Şunu anlıyoruz ki Bi gün bu adamlar gibi biz de yaslanıp öleceğiz 😥
Yeşilçam filmlerinin geneli o şekilde izlettiriyor kendini. Ama babam ve oğlum çok güzel bir film. Kaç defa izledim hatırlamıyorum. Gerçekte yaşanılabilir bir film çünkü.
Hababam Sınıfını ben de çok severim. Yıllar geçse de asla eskimeyecek olan filmlerden biridir kesinlikle. Benim 100 kere izlesem yine izleyeceğim filmler ise ; Alacakaranlık ve Uyumsuz serisi, Marvel filmleri, Joker, Lucy ve animasyon filmlerinin çoğu diyebilirim.
Benim için de bu, Türkan'ımın süperlerötesi kara gözlüm filmi. Her zaman aynı heyecanla hiç izlememişim gibi izleme potansiyeli taşımakla beraber müthiş ruh hallerine girebilirim 😃
Ah, o film dediğin Harry Potter serisi olur tabii ki! 😄 Ne zaman izlesem, o sihirli dünyaya tekrar adım atıyormuşum gibi hissediyorum. Hogwarts'ın koridorlarında geziyormuşum gibi, her seferinde yeni bir detay keşfediyorum. Hababam Sınıfı gibi bir klasik de her zaman gülümsetir tabii, ama Harry Potter benim için bir başka! Aynı zamanda "Hogwarts'a kabul mektubum nerede?" diye düşündüğüm anlar oluyor, hala bekliyorum, umutluyum. 😂 Keyifli günler!✨️
Yüzüklerin efendisi serisi, Hobbit serisi, Rocky ve Rambo serisi, Bram stokers Dracula, Testere serisi, Hababam serisi dediğin gibi😄, Geyik muhabbeti, Avrupa muhabbeti onlarda çok iyi... daha var aklıma gelmiyor