Genç bir kadın ve otizmli küçük kardeşi bir kasırga sonrası sığındıkları evde karşılaştıkları aç bir kaplanla mücadeleye girerler. Kaplani eve koyan da uvey kardes veya babalariydi. Nefesimi tutarak izledigim sahneleri cok.
Bu zaten seri bir film ben bununla başlamıştım aslında sıralaması var ama filmler çok eski bazıları o yüzden bunu önerdim beğenirseniz devam edersiniz diye prometheus var aynı seriden ilk film prometheus ikinci yaratık covenant aslında ama beğenmezsiniz belki diye yaratığı soylemistim 😅😅
Çok eski olanları ben izlemedim grafiklerinden dolayı ama 1985 ya da 90 civarlarında sonra harika oluyor öyle soyliyim burada sıralama var internetten yine siz bakın alien vs predator film izleme sıralaması diye çıkar
Evet gerçekten çok güzel bir seri bilim kurgu aksiyon ve gerilim seviyorsanız Bu arada başka bir sitede sıralamayı böyle vermiş ama önce bir fikir oluşsun diye kafanızda prometheusu ya da covenanti oneririm
Prometheus 1 ve yaratık covenant insanların uzayda hayat bulmak amacli yaptıkları uzay yolculuklari ve indikleri gezegenleri kapsıyor filmi izlediğiniz de prometheus ve covenantin 2 farklı gezegen arastirma görevi olduğunu anlicaksiniz diğerleri ise dünyaya gelen uzaylılarla alakalı biraz karışık bir seri 😅😅
yani aslında constantine benim için çok özel bi yerde ama senin dediklerine uymuyor bilim kurgu olarak hayat filmi diyebilirim aksiyon olarak asla seçemem çok var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
33Görüş
Şu an aklıma gelen Arrival.
https://www.youtube.com/watch?v=a6RnT8uxOiwEn Sevdiğim 20 Yabancı Film
7.8 Titanik 1997 +18 Romantik/Dram
8.1 Çılgın Max 4 Öfkeli Yollar 2015 +18 Aksiyon/Macera
7.1 Yeni Ahit 2015 +18 Fantastik/Kara Mizah
6.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +18 Zamanda Yolculuk/Gerilim
8.2 Batman Başlıyor 2005 Aksiyon/Fantastik
8.4 Joker 2019 Suç/Komedi
7.0 Evdeki Düşman 2009 Gerilim/Gizem
7.8 Şeytanı Gördüm 2010 +18 Gerilim/Suç
6.1 Kurt Kapanı 2 2013 Gerilim/Suç
8.0 Terminatör 1984 +18 Zamanda Yolculuk/Aksiyon
7.9 Geçmişi Olmayan Adam 2002 Aksiyon/Gerilim
8.8 Başlangıç 2010 Aksiyon/Bilim Kurgu
8.2 Akıl Oyunları 2001 Dram/Matematik
6.6 Anne! 2017 +18 Kara Mizah/Psikolojik Gerilim
8.7 Matrix 1999 +18 Aksiyon/Bilim Kurgu
7.3 Örümcek Adam 2002 Aksiyon/Fantastik
6.1 Korku Kapanı 2003 +18 Korku/Slasher
6.3 Mezarına Tüküreceğim 2010 +18 Tecavüz/Gerilim
7.8 Ölümcül Takip 2008 Gerilim/Aksiyon
Terminatör 2 esaretin bedeli defalarca izledim ve halada izlerim terminatör 2 yinen az 50 kez esaretin bedeli en az 20 kez seyretmisimdir
Kaplan kapani diye bir film vardi, 3-4 kere ve en cok izlemis oldugum film olabilir. Bakmanizi oneririm.
Yaa baya güzel o zaman peki konusu nedir
Genç bir kadın ve otizmli küçük kardeşi bir kasırga sonrası sığındıkları evde karşılaştıkları aç bir kaplanla mücadeleye girerler. Kaplani eve koyan da uvey kardes veya babalariydi. Nefesimi tutarak izledigim sahneleri cok.
Yıldızlar arası ve yerçekimi ( Interstellar ve gravity)
Inception, gazapateşi, fıght clup, yüzük kardeşliği
Altıncı his diye bir film var efsane bir film ama korku gerilim bilin kurgu tarzı ona göre izle
Truva, Gladyatör, Cennetin krallığı gibi filmleri tekrar tekrar izlerim, izledim de.
Hepsini hepsini izledim hemde sayısız
Yaratık:. Covenant çok bilinmeyen güzel bir bilim kurgu
Not ettim izlicemm sağol 👉👈
Rica ederim
Yanlız fragman çok iyimis labirentten kacisa benziyor hemen hemen var mı başka böyle güzel filmler 🤣🤣👏👏👏
Bu zaten seri bir film ben bununla başlamıştım aslında sıralaması var ama filmler çok eski bazıları o yüzden bunu önerdim beğenirseniz devam edersiniz diye prometheus var aynı seriden ilk film prometheus ikinci yaratık covenant aslında ama beğenmezsiniz belki diye yaratığı soylemistim 😅😅
Yok tam benlik bu film hepsini izlicem
www.bilimkurgukulubu.com/.../
Çok eski olanları ben izlemedim grafiklerinden dolayı ama 1985 ya da 90 civarlarında sonra harika oluyor öyle soyliyim burada sıralama var internetten yine siz bakın alien vs predator film izleme sıralaması diye çıkar
1990 yılları mi waow
Evet gerçekten çok güzel bir seri bilim kurgu aksiyon ve gerilim seviyorsanız
Bu arada başka bir sitede sıralamayı böyle vermiş ama önce bir fikir oluşsun diye kafanızda prometheusu ya da covenanti oneririm
Kronolojik Olarak Alien Filmleri İzleme Sırası
Alien vs. Predator
Aliens vs Predator: Requiem
Prometheus
Alien: Covenant
Alien
Aliens
Alien 3
Alien: Resurrection
İkisi de aynı seri mi farklı filmler mi bunun gibi farklı film var mı başka
Prometheus 1 ve yaratık covenant insanların uzayda hayat bulmak amacli yaptıkları uzay yolculuklari ve indikleri gezegenleri kapsıyor filmi izlediğiniz de prometheus ve covenantin 2 farklı gezegen arastirma görevi olduğunu anlicaksiniz diğerleri ise dünyaya gelen uzaylılarla alakalı biraz karışık bir seri 😅😅
Teşekkürler 👉👈👏
Rica ederimm
% 75 Yaratık 1979
%100 Yaratık 2 1986
% 50 Yaratık 3 1992
% 50 Yaratık 4 1997
% 25 Yaratık Covenant 2017 (Yaratık 5 niteliğinde)
%100 Av 1987
% 50 Av 2 1990
% 75 Predators 2010 (Av 3 niteliğinde)
% 50 Predator 2018 (Av 4 niteliğinde)
Prey 2022 (Av 5 niteliğinde) izlemedim
% 75 Alien Predatore Karşı 2004 (Yaratık Av Karışımı niteliğinde)
% 50 Aliens vs Predator Requiem 2007 (Yaratık Av Karışımı 2 niteliğinde)
Şimdilik hatırlamadık ama vardı gğzel 2-3 film ama genelde ben. 100 bin kibrit çöpü filmine öneriyorum güzeldi
Konusu neydi sarıyor mu peki
Konusu aslonda filmin adı ülkede adalet var dı sanırım adına değiştirdiler Adnan Menderes’i idam ediyorlardı sanırım o filmdi
Memlekette demokrasi var imiş eski azı
Türkiye'yi mi anlatıyor drama ise izleyemem sevmiyorum hiç
Yok tam bilmiyorum izle drama değil
Tamamdır yazdım sağolasın
yani aslında constantine benim için çok özel bi yerde ama senin dediklerine uymuyor bilim kurgu olarak hayat filmi diyebilirim aksiyon olarak asla seçemem çok var
Constantine sürekli izleyelim diyor eşim de yok demiştim yazdım ama sağol
pişman olmazsınız emin olun
Çok sevincek şimdi tamam izliycem merak ettim
rica ederimmm
Ben 4 Numara eski bir film ama çok güzeldi devamı çıkmadığı için çok üzülmüştüm
Hiç duymadım konusu nedir peki
Gezegenleri yok edilmiş 1- 2 genç var bizim dünyaya geliyorlar buradaki mücadeleleri aksiyon bilim kurgu özel güçleri falan var baya güzel film
Mm güzele benziyor kaydettim sağolasın
Ready player one. En az 5-6 kez izledim
Bakicam hemen
Ben efsaneyim ve Déjà Vu. 🤷🏻
Ben efsaneyim izledim dejavuya bakicam ama
shabba cash dizi ama İspanya yapımı
İspanya dizilerini severim de bunu ilk defa duydum bakicam ama
netflix de bakabilirsin
Barda olabilir ya da şeytanın avukatı
issiz adam, incir receli1 ve 2
Yok izledim ikisini de beğenmedim ben genelde aksiyon gerilim seviyorum
Arnold Schwarzenegger. Av filmi
Rambo 4
Bakicam hemen
Hızlı be öfkeli serisi ve alaca karanlık serisi
2012, yarından sonra, dünya savaşı z
2012 izledim diğerlerini ilk kez duydum korku değil dimi?
Bilim kurgu-kıyamet senaryolu.
Yarından sonra aç izle hoşuna gider
Diğerini de izlicem merak ettim
O zaman Dünya savaşı Z’den başla şimdi.
Yarından sonra güzeel bi film
Ben söyledim kötü olma ihtimali yol