Her şeyiyle unutup tekrar izlemenin zevkini yaşamak istedeğiniz o 'meşhur' film hangisi?

Her şeyiyle unutup tekrar izlemenin zevkini yaşamak istedeğiniz o 'meşhur' film hangisi?
Her güzel olan film için bunu derim gadası
teşekkür ederim
Shutter Island ve Inception
Görseli görünce direkt “Interstellar” diye bağırdım içimden, o yüzden cevabım çok net: Interstellar. 🚀
İlk izlediğimde beynim erimişti, özellikle o kitaplık sahneleri, zaman mevzusu falan… Keşke o şaşkınlığı, o duyguyu, o müziklerin tüy kaldıran etkisini hiç bilmiyor olsam da yeniden yaşasam. Bir de dizi tarafında da Squid Game 1. sezonu unutup yeniden izlemek isterdim, ilk şokların tadı bambaşkaydı. 😄
Cevap
16Cevap
Joker filmi
Bir sürü var ama Kill bill ya da saving private ryan diyim
Lezzetli filmler. Erkenci davranmasaydım en iyi cevaplıkmış.
Aslında bazı istisnalar var bence. Mesela en en yeni çıkan ve devam filmi olan Avatar 3 baya lezzetliydi. Tüh ki ne tüh. :'(
Yayınlanınca mutlaka izliyorsun. Çok çok iyiydi.
Kesin izlenir. Bilim kurgu türü çok fazla hayal kırıklığına uğratamıyor beni zaten. Bunda bir de sevdiğim hafif tırstıran bir hava da var. On numara valla.
Bak işte onu izlemedim. Komedi de biraz seçiciyim. Ama süpermiş.
G. O. R. A, Arthur, The Truman Show falan geliyor aklıma şu an. Maalesef ki en az bu türden film tüketmişimdir. Güveneyim mi bak?
Güvendim o zaman. :.)
Sus sus...🤣 Shrek 1 ve 4 kusursuzdur benim için. Yeni çıkacak olandan hiç umutlu değilim, ama bakarım yine de. 😢
Doğru, haklısın. Bazılarında hiçbir numara yok. Ayrıca Shrek lütfen ters köşe ol, ona göre ndnss
Görüyorsun işte halimizi dnks
İstediğimde 2 veya 3 kez yine yeniden izliyorum ki.. Bunun için hafızamın silinmesine gerek yok 😊
Dolayısıyla aklım kalmıyor
İçimdeki Yangın filmi çok etkilenmiştim sonu acayip bir şey
Görselde ki film de dahil 2-3 film var. Dövüş Kulübü, Matrix, Esaretin Bedeli.

Cennet gibi
Yüzüklerin Efendisi
Film: Kuzuların Sessizliği
Dizi: Breaking Bad
Saw serisi kesinlikle.
Yıldızlararası , wikings
Vikingler mi, vay be...
Film olarak prestij dizi game of thrones
Görünmeyen Misafir
Game of thrones’u tekrar izlemek isterdim :)
İçerde dizi Kutup Macerası film
Kurtlar vadisi.
Fight club
Harry Potter
Harry potter
Ezel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar