Hafızam silinse de yeniden izlesem dediğin film hangisi?
Sonunu bile bile aynı şeyleri izlemeyi sevdiğim için şu film diyemezdim. Sizin tercihiniz hangi film olurdu?

Hafızam silinse de yeniden izlesem dediğin film hangisi?
Sonunu bile bile aynı şeyleri izlemeyi sevdiğim için şu film diyemezdim. Sizin tercihiniz hangi film olurdu?

Joker filmi tabi ki:
Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur’u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur’un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide toluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.
Alacakaranlık serisi. Çok güzel bir seriydi. Keşke hiç izlememişim gibi yeniden izleme şansım olsaydı. O kadar çok izledim ki artık izlerken keyif alamıyorum. İlk kez izleyecek olanlar çok şanslı.
Çok sevdiğim dizileri hafızamın silinmesini beklemeden yeniden izliyorum. Çünkü zaten harika bir hafızaya sahip değilim. Üstünden bir yıl geçtiyse o filme dair tek hatırladığım şey adı oluyor ¢
Cevap
27Cevap
Harry Potter serisi, keşke hafızam silinse de tekrar izlesem.
aaa evet ya o <3
ben efsaneyim, yeşil yol, dövüş kulübü bunlar benim için ilk 3
One Piece
Unutsamda sıfırdan başlasan 1050 bölümü izlemeye😅
Sherlock dizisi olabilir. Belki Titanik de...
Yüzüklerin efendisi sadece
Dizi olarakta prensesin aşkı
Sonunu bildigimiz şeyleri sürekli izlememiz guvenlik ihtiyacımızla ilgilidir, diye bir şeyler okuduğumu hatırladım. Bebekler aynı ninniyi ardi ardına söylediğimizde daha huzurlu uyurlar, çünkü sonu bellidir. Merak uyandirmaz. Güvenlidir.
evet bende okumuştum. genelde böyle kaygı problemleri yaşayanlarda yaygınmış
Breaking bad
Vikings
The walking dead
Daha çok var ya
Hoşuma giden tüm filmler olabilir ama o kadar dert etmiyorum yine izlerken keyif alırım
Given sanırım çok hoş bir filimdi çok seviyorumm aslında anime ama olsun
Bunun için hafızamın silinmesini istemem 😅
Film değil de dizi Kurtlar vadisi
Arkadaştan öte.
Yüzüklerin efendisi 🔥
Filim için diyemem ama Asmalı Konak dizisi
Şeytanın avukatı
Alacakaranlık serisi.
Recep İvedik😄
Yıldızlararası ve Başlangıç
titanic de titanic💆♀️
Zaten dün ne yaptım hatırlamıyorum bile