Komedi dizilerine ihtiyacımız uzun zamandır varken neden hala dijitale yapılıyor komediler?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Aslında ben bu konuda iyimserim, malum artan maliyetlere bağlı reytingleri yeterli olsa bile maliyetlerine bağlı bile dizi iptalleri oluyor veya maliyeti yüzünden yeni sezonları olmayacağı için final kararı alıyor.

İş böyle olunca sektörde boşluk oluşacak bu boşluğu fazla telif vermemek için yabancı film yerine Türk filmlerine yönelip, Kemal Sunal filmleri gibi çeşitli filmler koyarak geçirecek tv sektörü

Elbette hep bunlarla olmayacağı için kısa normal diziler gibi iki saat sürmeyen komedi dizileri çekeceklerdir.

Ha ben sanmıyorum ki dizi sürelerini kısaltalım her türden diziye devam edelim diyeceklerini dizi süreleri kısaltmaz ama dediğim gibi olabilir. Zaten bu yaz sektör haberlerine göre Yaz dizileri neredeyse çekilmeyecekmiş.

Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Komedi dizilerine ihtiyacımız uzun zamandır varken neden hala dijitale yapılıyor komediler?