Merhaba KScanlar nasılsınız? Aslında ben bu konuda iyimserim, malum artan maliyetlere bağlı reytingleri yeterli olsa bile maliyetlerine bağlı bile dizi iptalleri oluyor veya maliyeti yüzünden yeni sezonları olmayacağı için final kararı alıyor.
İş böyle olunca sektörde boşluk oluşacak bu boşluğu fazla telif vermemek için yabancı film yerine Türk filmlerine yönelip, Kemal Sunal filmleri gibi çeşitli filmler koyarak geçirecek tv sektörü
Elbette hep bunlarla olmayacağı için kısa normal diziler gibi iki saat sürmeyen komedi dizileri çekeceklerdir.
Ha ben sanmıyorum ki dizi sürelerini kısaltalım her türden diziye devam edelim diyeceklerini dizi süreleri kısaltmaz ama dediğim gibi olabilir. Zaten bu yaz sektör haberlerine göre Yaz dizileri neredeyse çekilmeyecekmiş.
İşte bu ekonomik düzen böyle giderse istee istemez komediler çıkacaktır sonuçta hem süreleri kısa oluyor hem öyle pek masrafları olmuyor, durum komedileri daha yaygın olduğu ve bunlara alıştığımız için genelde öyle olacaktır. Abzürt olanlara nazaran.
Vatan haini terörist ekonomi uçuyor görmüyor musun ( Kanka ne olur ne olmaz söyleyim dedim bakmam gereken ailem var ekonomi kötü dersem içeri felan alırlar sen alınma olur mu )
Ekonomi kötü demedim ki kardeşim düzen dedim kafasına göre serbest takılıyor millet denetimler yetersiz yoksa ekonomimiz çok harika daha güzel olacak inşallah her şey çok güzel olacak 👍
Sevmiyor olabilirsin ama şöyle Avrupa yakası tadında bir dizi gelse fena mı olur zaten öyle bir diziyi de yine Gülse Birsel yazar ama yazmıyor tvye dizi bir türlü.
En İyi Cevaplar