KScanlar merhaba, Biliyorsunuz Güldür Güldür ve Çok güzel hareketler onlarda tiyatro çekimi sonrası tvye servis edilen yapımlar bizzati tv için yapılsaydı onlarda çoktan reyting kurbanı olurdu.
Neden adam gibi komedi dizisi veya içeriği yapılmaz oldu. Önceden Haneler, olacak o kadar, yasemince, gibi gibi kült yapımlarla birlikte hemen hemen her kanalda komedi içerikleri yer alırdı.
O dönemler halkın refahı daha iyiyken en azından varlardı. Şimdi gülmeye hasretiz ama sadece güldür güldür ve çok güzel hareketler ipi göğüsleyip duruyor. Neden çıkmıyor kaliteli işler yeniden?
Böyle ekipleri kolay kolay bir araya getirmek mümkün değil baktığın zaman gerçekten de hepsi oldukça yetenekli oyunculardan oluşuyor. Bizimkiler bazen ufak tefek diziler yapmaya çalışıyorlar ama onlar artık pek fazla tutulmuyor zaten. Özel ile Güldür Güldür benim için çok farklı yeri olan bir program. Çok güzel hareketleri o kadar da sevmiyorum. Sanırım Güldür Güldür ekibi daha kaliteli geliyor bana.
Zaten televizyonu domine eden 2 yapım var. Haftanın 2 günü seyirci bunları izlese, diğer 5 gün dizi ya da başka türde program izlerler. Yani yapılsa da tutmaz gibi geliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Güldür Güldür ile kıyaslanacağı için beğenilmez.
Benim param olsa zengin olsam Çocuk kadın erkek karma En min aylık gider 20 milyon TL bütçeli Ve kendime de ait bir tiyatro salonu yapar orada hem oyuncu eğitir hemde hem komedi programı yapardım. Düzenli olarak konserler sağlardım halka Sanat, teknoloji, spor yatırımı hak eden üç alan Ama biz parayı betona yatırıyor uz
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Kaç yıldır Çok güzel hareketler ve Güldür Güldür TV komedi ihtiyacını giderir oldu, neden başka yapım çıkmıyor?