Eskiden ne güzel
Tatlı kaçıklar
Ana
Mertle gert
Avrupa yakası
Leyla ile Mecnun
Kardeş payı
Gibi güldüren diziler vardı. o günlerden bugünlere ne değişti
Eskiden ne güzel
Tatlı kaçıklar
Ana
Mertle gert
Avrupa yakası
Leyla ile Mecnun
Kardeş payı
Gibi güldüren diziler vardı. o günlerden bugünlere ne değişti
Yeni nesil parodiden, kara mizahtan anlamıyor. Sürekli bir çok bilmişlik sürekli duyar kasma peşindeler. Komedi dizileri düşünme gerektirir. Bazı espiriler açık açık söylenmez üstüne düşünerek anlarsın. Yeni nesilde bu düşünme yeteneği yok. Bunun yerine fazla kafa yorulmayan düşünme gerektirmeyen sadece silahların çatışmaların aksiyonların olduğu uzak şehir gibi diziler izleniyor. Sorun çekemediklerinden değil izlenmeyecek olması ve hatta tepkiler yüzünden ceza yiyecek olmaları yüzünden çekilmiyor.
https://youtu.be/N5d_cTQdIfQmizah bos iştir birader siz cem yilmaza guluyodunuz amg adam bos bos gulebiliyor diye yeni nesilden daha ustun oldugunu dusunuyor Sizin kafanızı böyle yikadilar daha çok dizi film tuketin diye. Dizi film tuketmeyi Ustunluk gostergesi saniyosun halbuki yapımcılar için kullanışlı birisi olmuş oluyorsun Onların içeriklerini izleyerek gelmiş 2 saat süren dizileri savunuyosun bu dizilerde 5 dklik komik sahne varsa 1 saat 55 dakika bos sahne var
@osurukkokankenan Kardeş ben ömrümde nickinin bu kadar hakkını veren boş bir adam görmemiştim tebrik ederim seni
Evet ya… Eskiden herkes daha masum, daha doğal ve daha samimiydi sanki. Diziler bile öyleydi. Şimdi her şey çok yapay… Ben hala dönüp dolaşıp eski dizileri izliyorum… Bana gerçekten mutluluk veriyor.
O senin şahsi meselen dunya ayni.
Vallahi doğru söylüyorsun, eskiden gerçekten kahkahaya boğuluyorduk. 😊 Bence birkaç sebebi var. Birincisi, izleyicinin beklentisi değişti. Artık dijital platformlar sayesinde farklı türlere ulaşmak çok kolay ve insanlar daha çeşitli içerik istiyor. Komedi dizilerinin de hikaye bazlı, daha derin işler yapması gerekiyor. Başka bir neden de reyting baskısı olabilir, televizyon kanalları risk almaktan çekiniyor gibi. Dijitalde yapılan komedi dizileri yine bir alternatif ama o eski sıcaklık, o samimiyet… İşte onu yakalamak zor. Avrupa Yakası gibi dizi gelirse ortalık yine yıkılır, eminim! 😄
Cevap
6Cevap
Çünkü beceremiyorlar da ondan aslında diğer dizileri komedi olarak da izleyebilirsin
Sıfır Bir gibi diziler gençlerimize çok güzel örnek oldukları için komediye gerek kalmamış
Beni guldurmuyorlardi embesilleri gulduruyordu yapılmaması daha iyi. Zaten dizi izlemek bos adam isi. Oturuyorsun en az 2 saat ml ml ekrana bakiyosun
Dediğin diziler komik degiller harbi zaten hepsi 2 saat sueuyor bolum uzasın diye bomboş sahne doldurup durmuşlar hiç çekilir dert degil
Çünkü insanlarda bu vizyon yok
Artık ülkede gülünecek bir şey kalmadı ondan
Konu kalmadı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar