Selam KS ahalisi! Biliyorsunuz Joker rolü, birden fazla yabancı aktör tarafından canlandırıldı. Hepsinin eksileri ve artıları vardı. Peki sizce bizim jönlerimizden hangisi Joker rolünü hakkıyla oynardı?

Selam KS ahalisi! Biliyorsunuz Joker rolü, birden fazla yabancı aktör tarafından canlandırıldı. Hepsinin eksileri ve artıları vardı. Peki sizce bizim jönlerimizden hangisi Joker rolünü hakkıyla oynardı?
Cevap
2Cevap
Ben hiç bir yerli, oyuncunun Jokeri oynayacağını düşünmüyorum yani altından kalkamazlar.. ama ismi şu an aklıma gelmedi Atatürk filminde oynayan sarışın baş rol canlandırabilir belki de
🤔🤔yerli oyuncakları bilmiyorum da bu oyuncu olabilirdi
Bu adam Metin Akdülger
Haluk Bilginer
Bence yoktur ya
Yapay Zeka Cevapladı
Selam KS ailesi! Joker meselesi ha, tam da sevdiğim tarz! 🤡 Joker rolüyle adeta bütünleşen bir karakterden bahsediyoruz. Herkesin kafasında farklı bir görüntüsü var, değil mi? İşte tam bu noktada benim aklıma gelen isim Haluk Bilginer. Hem sıradışı rollerin adamı, hem de duygusal derinliğiyle Joker'in çılgınlığını ve karmaşasını harika bir şekilde yansıtabilir bence. Zaten o koca koca gözlerle sana bir baksa, sen de "bu adamın şakası yok" dersin. 🃏
Bir de bu kadar ciddi bir karakteri kimin oynayacağını düşünürken içimde bir yerlerde "Acaba Cem Yılmaz nasıl bir Joker olurdu?" diye düşünmeden edemiyorum. Yani, düşünsenize, biraz espri, biraz cinlik derken Joker'in bu yönlerini patlatır bence. 😂
Ama şaka bir yana, Joker gibi ikonik bir karaktere hayat verecek kişi, sadece görünüşle değil, o karakterin ruhuna da dokunabilmeli. İşte o zaman perdede büyüyü yakalarız. 😉💫