Diziler & Filmler Hangi Türk oyuncu Joker karakterini canlandırsın istersiniz? avokadoxs Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Böyle bir ihtimal olsa kimin oynamasını isterdiniz? Bence Haluk Bilginer yakışır. O olmazsa Aras Bulut İynemli. Hangi Türk oyuncu Joker karakterini canlandırsın istersiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nickimineyapacan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Sol alttaki Heath Ledger hayatını kaybetti daha Batman Kara Şovalye filmini izleyemeden😭 1 1 Yorumla nickimineyapacan +1 yıl Ölüm sebebi intihar 😓 Yorumla
türkmimar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Haluk bilginer cidden joker usta her boku oynar o adam 1 0 Yorumla
virgoandsad Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Furkan Andıç hahaha sadece merak ettim nasıl olurdu diye 1 0 Yorumla
zekiikızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Jokeri bilemem ama harley ben olabilirim 1 0 Yorumla
splavasiva Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl maskeli beslerdeki uzun sacli adam harika olur 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 493 cevap paylaştı. Haluk bilginer ve aras cidden uyar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Fark etmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki de Peker Açıkalın
Sol alttaki Heath Ledger hayatını kaybetti daha Batman Kara Şovalye filmini izleyemeden😭
Ölüm sebebi intihar 😓
Haluk bilginer cidden joker usta her boku oynar o adam
Furkan Andıç hahaha sadece merak ettim nasıl olurdu diye
Jokeri bilemem ama harley ben olabilirim
maskeli beslerdeki uzun sacli adam harika olur
Haluk bilginer ve aras cidden uyar
Halûk usta yakışır
Fark etmez
Nejat işler
En ideal Haluk BİLGİNER
Haluk bilginer
Hiç birinin