Joaquin Phoenix
Heath Ledger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Joaquin Phoenix canladırdığı joker karakteri daha zor tek başına solo canlandırdı ve türünün en değişik joker karakterini oynadı piskolojik tranvanın dibini gördü resmen bu dansı çok iyidi...
Ledger’in canlandırdığı Joker içindeki canavarı dışarı çıkarmış etraftan intikam alan bir karakterdi 2. olarak onu sayabilirim...
İkisi de gayet başarılı oyuncular. Gayet de iyi canlandırmışlardır. Fakat Joaquin Phoenix oyunculuğu beni daha çok etkiledi. Galiba sadece jokerin geçmişine ve kendisine odaklandığı için olabilir
Merhaba,
İkisinin birbirinden ayırt etmek çok zor. Fakat Joaquin Phoenix solo Joker filmi ile gerçekten harika bir oyunculuk ortaya koyup Oscar ödülünü sonuna kadar hak etmiştir.
Cevap
6Cevap
ben heath li filmi sevmiştim de diğeri bence leşti. hiç sevmedim ama insanlar sevmiş bayılmıs. anlam veremedim zevksiz bifilm di bence tabi
Joaquin Phoenix tabiki de. Kimse kusura bakmasında Heat Ledger ölmeseydi kimse on bu kadar sevmezdi.
Not: Heat e kötü demiyorum ama çok overrated, phoenix çok daha iyi bir jokeri canlandırdı.
Joaquin phoenix tabii ki de, gülüşünü yapmak bile yeterli rolün zorluğu için
Tabii ki de Joaquin Phoenix'in jokeri daha zor bir rol.
İlki hep dudaklarini yaliyordu shsg
Heath Ledger
Joaquin Phoenix
joaquin phoenix
Heath Ledger
Joaquin Phoenix
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?