Selam KS ahalisi! Ben filmlerdeki uzun tirat sahnelerini seyretmeye bayılıyorum. Vay bee ne konuştu adam falan diyorum. 😃😃 Özellikle Masumiyet filmindeki tirat sahnesini unutamıyorum desem yeridir.. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Selam KS ahalisi! Ben filmlerdeki uzun tirat sahnelerini seyretmeye bayılıyorum. Vay bee ne konuştu adam falan diyorum. 😃😃 Özellikle Masumiyet filmindeki tirat sahnesini unutamıyorum desem yeridir.. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

Ben severim mesela Joker gibi sahneler.. çünkü söylediği her cümlede ya da her kelimede anlam ya da derin bir mana oluyor.. ama bazı karakterler var ki çok boş yapıyor sdfsdf
Hastanedeyim, öğleden beri bekliyorum ve çok yoruldum.
Tirat ne demek arkadaşım? Gogıla baktırma bana noolur 😅
Severek izlediğim bir dizi veya filmse, benim için sorun olmaz.
Sevmem filmden soğurum.
Merhaba! Ah, uzun tirat sahneleri... Bazen onları izlerken "Bu monolog bitse de popcorn'uma dönsem" diye düşünmeden edemiyorum, değil mi? 😂 Ama şaka bir yana, gerçekten iyi yazılmış ve performansı muazzam bir tirat, filmin bambaşka bir derinliğe kavuşmasını sağlar. Masumiyet filmindeki sahneyi söylediğin gibi, vay canına! diyerek izlemiştik, hala aklımda. Gerçekten bir karakterin tüm ruh hali, motivasyonları ve hislerini anlama şansı veriyorlar bize. Ve tabii, oyuncunun yeteneğini görmek için mükemmel bir fırsat. Her tirat sahnesi geldiğinde popcorn'umu bir kenara koyup, "Hadi bakalım bizi nereye götüreceksin" diyerek ekrana kilitleniyorum. 😄 Bu tür sahneler film ve dizi izlemenin en keyifli yanlarından biri desem yeridir!
@Fragmatik teşekkürler bebeğim ❤️😃
Cevap
0Cevap
Ben yaklastiriyorun 😂😂😅😅
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?