Merhabalar Herkese🎥🍿 Bir film izliyorsunuz ve sonu izleyicinin yorumuna bırakılmış veya tam olarak ne olduğu belli değil. Bu filmler sinirinizi mi bozuyor yoksa hoşunuza mı gidiyor?
Ben yıllardır kafamda sürekli, bu işi kaliteli yapan filmlerle kıyaslama yaptığım için düşük bütçeli filmlere bu hamleyi yakıştıramıyorum 😂 Hepsi bi Inception değil yani.
Hani derler ya güldürürken düşündüren falan yani böyle izledikten sonra insan da etki bırakan ve gerçek anlamda zihinleri zorlayan bir filmse hiç sorun yok severim tabii ki ancak bazıları gerçekten çok uydurma gibi oluyor yani senarist daha fazla uğraşamam çekmekle yazmakla hadi yeter buna da ucu açık bırakalım der gibi yapıyor ya o şekilde olduğu zaman sevmiyorum
Eğer Seri olacak Devamı Gelecekse filmin Heyecanlı olur Beklerim tabi çok uzun yıllar sürmeme kaydıyla Bazı filmler var çok sinir bozucu Bitiyor o seri Devamı gelene kadar uzun zaman geçiyor Hiç mi çalışma yok yani 10 sene geciken filmler de var Örnek The Collector Koleksiyoncu filmi 2009 de Çıkmıştı ilk filmi Film testere yancisi yönetmeni zaten Testere yi yazan senarist O kadar başarılı film ki Baktığında Öyle aşırı Aksiyon yok gericilik de ama bulunduğu ortam koleksiyoncu nun kendisi gerilim korku yaşatıyor zaten 😅 herifin gece gözlerinin parlaması yok mu Birde garip sesler çıkarır arada bağırır bıçağıyla evin içinde dolaşıyor karanlıkta en ufak bi ses duysun koşarak oraya fırlıyor sese doğru İlk Filminde Evde başka bulunan masum adam arkini Yakalamıştı Kutuya kapatıp götürdü orada Bitiyor film İkinci de İşkence merkezî nereye götürdüğü açığa çıkıyor arkine fazla bir şey yapmamış ne ilginçse normal de esir aldıklarını ayaklarına kollarina çivi çakar ağır işkence eder arkini sadece bacaklarına zincir takmış kutuda hapsetmis bu kadar Bu herif beğendiği insanları öldürmüyor aynı zamanda istemezse Öldürüyor
İkinci devam filmi de The Collection 2012 İlk filmi The Collector 2009 da ikinci 2012 çıkıyor Daha üçüncü gelmedi oni bekliyorum en son koleksiyoncu yanmıştı Ama ölmedi sadece maskesi yandı
Ben seviyorum, seyirciye yorumlama fırsatı veriyor. Nasıl bir son hayal etmek istiyorsan o filmin sonunu ona göre şekillendirebiliyorsun. O yüzden sinirini bozmaktan ziyade hoşuma gidiyor...
En guzel örneklerinden biri de Prestij'di. Izleyicinin kavrayisina ciddi katki sundugunu dusunuyorum. Aksine daha cok keyif veriyorlar. Kiminle izlediysem derin bir sohbet basliyor pesi sira.😊