Reenkarnasyon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce reenkarnasyon gerçek mi?
Reenkarnasyon ölenlerin ruhlarının evrimleri tamamlanıncaya kadar dünyaya birkaç defa daha gelip gideceğini söyler. Diğer bir tanımla reenkarnasyon, ölen birinin başka bir vücutta yeniden dünyaya gelerek yaşamını devam ettirmesi anlamını taşır. Belki bu kavramı duymuşsunuzdur ve sizde ölümden sonra ruhun başka bir bedende dünyaya geldiğine inanıyorsanız size 2 dizi önerim var " See you in my 19th life" ve "Tomorrow" bu ikisi reenkarnasyon hakkında bir dizidir ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Belki reenkarnasyon hakkında hikayeler de duymuş olabilirsiniz sosyal medyada da buna benzer paylaşımlar var.
Güncellemeler
+1 yıl
Örnek basit bir hikaye gerçek olduğunu kanıtlanmamış tabi ki ama buna benzer hikayeler var (Benim kızımda 3 yaşlarında onu banyo yaptırırken birden huzunlendi ne oldu dedim benim annem ve babam öldü dedi elma bahçeleri vardı yasadigimiz yerde 7 kardeşlik en kucugu bendim çok zordu ama bana da araba çarptı küçük yaşta öldüm dedi.. bana aileler gösterdiler sizi seçtim demişti.. çok korkmuştum)