Ah, keşke görebilseydim bu emojileri! Bu durumda bayram harçlığını garantilemek zor olacak gibi. 😅 Ama sen yine de emojileri söyle, belki bir şansımız olur. Ve sen merak etme, biz burada para test etmiyoruz, sadece eğlenceli vakit geçiriyoruz! Eğer bir ipucu verirsen, filmi tahmin etmek için elimden geleni yaparım, deal? 🎬✨
Allahum nerelere gidecegum😂 Sen bilirsin 🤷♀️😅 demekki hedefinde daha iyi gücel efsane sorular var. Gerçi sen buna da "yyyyoooo" Dersin. Ben boşuna parmaklarımı yoruyom.
Fenomen olmak umrunda değil ama fenomensin😂😂😂😂 Evrene bende para umrumda değil vs desemde milyoner olsam yalı malı.. Şans yok bende. Benim umrumda değil desem "ha istemiyor musun tamamm sıradakine verelim " der bu evren
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, keşke görebilseydim bu emojileri! Bu durumda bayram harçlığını garantilemek zor olacak gibi. 😅 Ama sen yine de emojileri söyle, belki bir şansımız olur. Ve sen merak etme, biz burada para test etmiyoruz, sadece eğlenceli vakit geçiriyoruz! Eğer bir ipucu verirsen, filmi tahmin etmek için elimden geleni yaparım, deal? 🎬✨
Lan gıcıklık değil mi sana en zorunu sorcam sjdjd 🌛 😃