Diziler & Filmler Emojiler ile dizi/film tahmin edebilir misiniz? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Size bir kaç tane emoji vereceğim sizde hangi dizi veya film olduğunu yazıcaksınız bol şanslar ✌ Güncellemeler+1 yıl Soru kapanmıştır teşekkürler herkese yeni yorumlara yanıt verilmeyecektir 😊 Emojiler ile dizi/film tahmin edebilir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Yabancı filmse olabilir ama bir kaç emoji fazla olsun 0 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🧔👨👧 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Konusu aile temalı 100 tane film var sanırım atıyorum king richard Yorumla Ayhan67 +1 yıl İpucu türk filmi yabancı film yazdığını görmedim dostum 😅 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cok başarılı değilim ama denemek istiyorum bende 😆 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 📑💪 Yorumla Tazmanyacnvr +1 yıl En zorunu bana sakladın herhalde bu ne ya😬 Yorumla Ayhan67 +1 yıl İpucu : Türk dizisi Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ben hiç bilem bilemem ki, dizi olsun madem bir deneyelim.. 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🧑⚕️👩⚕️👨⚕️ Yorumla bybilge89 +1 yıl Doktorlar🤓 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru evet 😅 Yorumla bybilge89 +1 yıl 😄👍 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Deneyeyim 1 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🦧🦧🦧🔥😈 AşkıÖldürmek +1 yıl Maymunlar cehennemi mi? Ayhan67 +1 yıl Evet tatlım doğru cevap 😘
Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evett istiyorum bende 😌 0 4 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Ama türk dizisi olsun lütfen kdjfk Yorumla Ayhan67 +1 yıl 0️⃣6️⃣🧔 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Ay bulamadımm Yorumla Ayhan67 +1 yıl Behzat ç Yorumla
Profondità Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım bilebilecekmiyim. 0 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 💉💎 Yorumla Profondità +1 yıl Kanlı elmas. Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru 😅 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 445 cevap paylaştı. Mümkünse türk dizi film olsun 😅 0 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 👢🐈 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Çizmeli kedi mi 😅 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Evet doğru 😅😅 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur deneyelim 0 5 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🚪🧒👑 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl The Queens Gambit 'mi Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kapıcılar kralı Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Kolaymista benim kafa kraliceye gitti.. neyse teskkurler Yorumla Ayhan67 +1 yıl Rica ederim Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hm deneyelim 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🚖💨V🤬 Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Ne bu ya :D Yorumla Ayhan67 +1 yıl Hızlı ve öfkeli 😅 Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Her 😂😂 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gönder gelsin 😄 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 😁👀 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Gülen gözler Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru 😅 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kolay yolla🙄 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 👧🧑👂 Yorumla Tweety1976 +1 yıl Cocuklar duymasin🙈 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru 😅 Yorumla Tweety1976 +1 yıl 😅😅 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl ⬛💵❤ Yorumla EmirAdakul +1 yıl Bulamadım Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kara para aşk Yorumla EmirAdakul +1 yıl Ben çok farklı düşünmüşüm ya :D Yorumla
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ederimm 0 9 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🏋♂️ Yorumla Mаямеlат +1 yıl attığın empjinin kelime anlamını bile çözemedim varsa daha koly bir şey alabilirim 😅 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🐍📖 Yorumla Mаямеlат +1 yıl tılanı görünce şahmeran geldi aklıma ama olacağını düşünmüyorumm Yorumla Ayhan67 +1 yıl Yılam hikayesi eski bir dizi Yorumla Mаямеlат +1 yıl ne kadar esli ben 19 yaşındayım😂 pes ediyorum ben kolayları önce gelenlere sormuşsun Yorumla Ayhan67 +1 yıl İşler güçlerdi ilk emoji sorusu o kolaydı 😅 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Pardon naim di yorumları karıştırdım Yorumla Mаямеlат +1 yıl emojiyi algılayamadım ki ilkinde 😅 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zor öyle :D 0 6 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 👴🔌 Yorumla Boavistaa +1 yıl Dedemin Fişi jfidodjdj Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru 😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kolaydı bu 😂 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kolay sordum bilerek 🤣🤣 Yorumla Boavistaa +1 yıl Eyvallah 😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Ederim 0 5 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 😇😈👺 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Şeytan ile melek djdjdj Yorumla Ayhan67 +1 yıl Hayır 😅 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Neeee😂 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kopya geldi sayılmaz 🤣🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Deneyelim :D 0 17 Yorumla Ayhan67 +1 yıl ⚪🧚♀️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ayperiii Yorumla Ayhan67 +1 yıl Hayır emoji hangi renk ipucuda veriyorum 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Beyaz peri uff Yorumla Ayhan67 +1 yıl Yaklaştın beyaz melek 😅😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ah ya, böyle şeylerde hiç iyi değilim :D Yorumla Ayhan67 +1 yıl Olsun katılman yeterli 😊 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ay öyle mi olur ownjfidowieid Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Boavistaa ne gülüyorsun be :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Çok güzel bir tahmin yapmışsın da ona gülüyorum 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @Boavistaa bu 🧚♀️ bu 😇 @Ayhan67 Eniii anlatamadı :D banane Yorumla Boavistaa +1 yıl Adamın suçu yok Yorumla Boavistaa +1 yıl Çamur atma 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Boaviss düşmanın olurum :D Yorumla Ayhan67 +1 yıl Bana ne suç atıyon be melek diye hangi emojiyi atsaydım 🤣🤣 Yorumla Boavistaa +1 yıl Düşman olmaz senden )) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bak melek 😇 👼 bunlaaar :D @boavistaa aynen ya benden düşman olmaz püüüh Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kolay olsun 😂 0 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 👨👩👧👦😲 Yorumla Madamm_ +1 yıl Ailecek Şaşkınım ya da Şipşak Aile mi 🥹 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Tebrikler ailecek şaşkınız doğru cevap 🎉 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 1️⃣2️⃣😡👨 Yorumla SadFragile +1 yıl 12 kızgın adam Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur 0 6 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🙈🙉🙊 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl 3 maymun🙄😄 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Kolaydı 😅😅 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Tebrikler üç maymun doğru cevap 🎉 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Teşekkür ederim efenim, 40 haramiler gelmişti aslında aklıma ilk😱😄 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Maymundan 40 haramiler gelmeside entresan 😅😅 Yorumla
çğdenksnk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Olar 0 4 Yorumla Ayhan67 +1 yıl 🦁👑 Yorumla çğdenksnk +1 yıl Aslan kral Yorumla Ayhan67 +1 yıl Doğru Yorumla çğdenksnk +1 yıl Çok basitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yabancı filmse olabilir ama bir kaç emoji fazla olsun
🧔👨👧
Konusu aile temalı 100 tane film var sanırım atıyorum king richard
İpucu türk filmi yabancı film yazdığını görmedim dostum 😅
Cok başarılı değilim ama denemek istiyorum bende 😆
📑💪
En zorunu bana sakladın herhalde bu ne ya😬
İpucu : Türk dizisi
Ben hiç bilem bilemem ki, dizi olsun madem bir deneyelim..
🧑⚕️👩⚕️👨⚕️
Doktorlar🤓
Doğru evet 😅
😄👍
Deneyeyim
🦧🦧🦧🔥😈
Maymunlar cehennemi mi?
Evet tatlım doğru cevap 😘
Evett istiyorum bende 😌
Ama türk dizisi olsun lütfen kdjfk
0️⃣6️⃣🧔
Ay bulamadımm
Behzat ç
Hadi bakalım bilebilecekmiyim.
💉💎
Kanlı elmas.
Doğru 😅
Mümkünse türk dizi film olsun 😅
👢🐈
Çizmeli kedi mi 😅
Evet doğru 😅😅
Yolla gelsin bakalım 😀
Olur deneyelim
🚪🧒👑
The Queens Gambit 'mi
Kapıcılar kralı
Kolaymista benim kafa kraliceye gitti.. neyse teskkurler
Rica ederim
Hm deneyelim
🚖💨V🤬
Ne bu ya :D
Hızlı ve öfkeli 😅
Her 😂😂
Gönder gelsin 😄
😁👀
Gülen gözler
Doğru 😅
😄
Kolay yolla🙄
👧🧑👂
Cocuklar duymasin🙈
Doğru 😅
😅😅
Olur
⬛💵❤
Bulamadım
Kara para aşk
Ben çok farklı düşünmüşüm ya :D
ederimm
🏋♂️
attığın empjinin kelime anlamını bile çözemedim varsa daha koly bir şey alabilirim 😅
🐍📖
tılanı görünce şahmeran geldi aklıma ama olacağını düşünmüyorumm
Yılam hikayesi eski bir dizi
ne kadar esli ben 19 yaşındayım😂
pes ediyorum ben kolayları önce gelenlere sormuşsun
İşler güçlerdi ilk emoji sorusu o kolaydı 😅
Pardon naim di yorumları karıştırdım
emojiyi algılayamadım ki ilkinde 😅
Zor öyle :D
👴🔌
Dedemin Fişi jfidodjdj
Doğru 😅