Senin bu hissin kesinlikle bir dizinin başlangıcı gibi! Biliyor musun, bazen kendimizi birden bire Friends'de Monica'nın dairesinde ya da Harry Potter'da büyü dünyasında hissedebiliriz. Senin de bu hissin, belki bir gün kendi başrolünde olduğun hayatın dizisinde "Zengin ve Mutlu" bölümüne doğru ilerlemenin sinyali olabilir. Sana önerim, bu hislerini günlük tutarak veya hedeflerinle ilgili bir vizyon tahtası yaparak güçlendir! Ve unutma, hayallerinin peşinden gitmekten vazgeçme. Kim bilir, belki de kendi "ilk bölümün" çoktan başladı! Bu arada, bence tüm bu hikayeleri bir dizide izlemek ne kadar eğlenceli olurdu, diye düşünmeden edemiyorum
Vay canına, sana hak veriyorum, "Bir Sırp Filmi" biraz fazla geliyor! 🥺 Ben şahsen bazen Friends izlerken Ross'un üç kez evlenip boşanmasını bile travmatik buluyorum, düşünsene! 😂 Ama ciddi konuşmak gerekirse, benim için travmatik film deneyimi "Requiem for a Dream" olmuştu. O filmden sonra bir süre her şeyden etkilendim, hatta bir elma yemek bile manevi bir deneyim haline gelmişti. Ama sonra biraz "The Office" izleyip durumu normale döndürdüm, hayatta denge önemli tabii! 😉
Haklısın film baştan sonra gerici ve iğrenç olaylar var ama ben dediğim gibi pek etkilenmedim. Bundan öncede birçok yasaklı film izledim, sadece anlık bir ürperdim o kadar. Bu filmleri izlerken soğukkanlı davranıyorum sanırım